Предимства:
- Връща фиксиран процент от спреда на сключените от вас сделки
- Компанията работи с основните форекс брокери в Света
- Според компанията те следят конкурентите си и винаги предоставят най-високият кешбек в мрежата
- Ако клиент открие конкурент в мрежата, който предлага по-висок кешбек от даден брокер, то клиента има възможност да получи по-висок кешбек от обикновено
- Имат ревюта на брокерите, които работят с тях, както и рейтинг на брокерите според клиентите им
- Възможност за изплащане на кешбека директно по Вашата брокерска сметка дневно или изплащане с избран от вас платежен метод веднъж месечно с минимум $1
- Имат компетентен чат на живо 24 часа от 5 дни в седмицата
Недостатъци:
- Не работи с всички брокери, а само основните
- Компанията също взима част от спреда
- Одобрява сметката ви от даден брокер до 2-3 дни, което според мен е бавно
- Минимума за теглене по банков път e $200, а таксата е $40
- Таксата за теглене чрез Skrill и Neteller е 3.5%
Компанията РибейтКингФХ (******King**) е полезна услуга за всички трейдъри, които търгуват често и искат да си върнат част от спреда, който им налага брокера. Особено доволни ще останат така наречените скалпери, които сключват доста сделки дневно и правят голям оборот от спреда. Това ще бъде още един добър източник на доход.
Ползвам услугата им от март 2018 година, като досега не съм имал проблеми с тях нито с плащанията от тяхна страна, нито и от брокера ми да ми е правил проблем, че ги ползвам. Използвам брокера InstaForex с тях, като съм сверявал с други подобни програми в мрежата и наистина при тях е най-висок кешбека. Единствено трябва да се регистрирате чрез техния линк в брокера или чрез тяхния афилиейт код и след това да си прикачите сметката в сайта им. След като екипа им провери достоверността на сметката, то вече ще получавате кешбек от тях.