Фафле имах впредвид за ей този снежен човек, виж колко е красив, нали? и малко сняг отгоре и ето...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...a3&oe=5744D48D
Фафле имах впредвид за ей този снежен човек, виж колко е красив, нали? и малко сняг отгоре и ето...
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...a3&oe=5744D48D
Trust Me, I'm an "Engineer"
Fafa (17-01-2016)
Да беше се на мазал с uv-фактор , да не изгориш.
То този си ме муфти редовно...Съжалявам го...Ама пък е такъв екземпляр:
Един ден вика : "Дай 5 лева за цигари"...Аз обаче нямах и бях на кеф и му давам 10...А той: "Ся що ме лъжеш?Да не съм луд?
тия не стигат...дай 5 лева....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (17-01-2016)
Фафле ти що не го попита дали познава числата и с десет лева колко може да си купи? Припомняш ми за една съученичка дето й писаха 5 и тя ревна а беше тройкаджийка и техните щели да й се карат
Не ги познава...научил е само 5 лева и това е...Ама те тук в квартала си го знаят . Иначе е спретнат и много работи...Ама когато иска и на който той иска...понякога не можеш да разбереш че е откачалка. ..понякога е зле...някаква шизофрения явно...
Този човек твой ли е? Верно готин...И за плашило става лятото.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аха моя човек си е актуален и неподвластен на модните теченияНе ги познава...научил е само 5 лева и това е...Ама те тук в квартала си го знаят . Иначе е спретнат и много работи...Ама когато иска и на който той иска...понякога не можеш да разбереш че е откачалка. ..понякога е зле...някаква шизофрения явно...
Този човек твой ли е? Верно готин...И за плашило става лятото.
и зиме и лете все си е моя снежен човек
----------
аха моя човек си е актуален и неподвластен на модните теченияНе ги познава...научил е само 5 лева и това е...Ама те тук в квартала си го знаят . Иначе е спретнат и много работи...Ама когато иска и на който той иска...понякога не можеш да разбереш че е откачалка. ..понякога е зле...някаква шизофрения явно...
Този човек твой ли е? Верно готин...И за плашило става лятото.
и зиме и лете все си е моя снежен човек
Ти пък такива 100 к да не мислиш че ги имам кеш така джобни за харч а?
Аз да не съм на Рокфелер малката щерка?
Бе вие, защо не говорите за времето ?
От 14 до 17ч., ринах. Да се оплача де. Сега ме болят ръцете. Ма, който иска в къща, така е.
П.П. Нямам си снегорин с комп.![]()
при нас грам сняг няма, даже климатик още не съм включил
па вие се скъсахте сняг да ринете