Коментирай в форума и пробвай така и така си решил прикачи си една сметка дори може и още в началото да изтеглиш някой лев аз поне в началото повече печелех отколкото сега![]()
Коментирай в форума и пробвай така и така си решил прикачи си една сметка дори може и още в началото да изтеглиш някой лев аз поне в началото повече печелех отколкото сега![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-01-2016)
На хората са им по-лесни бинарките. Заложи, загуби ит.н. Ще отваряш позиции, ще слагаш стопове, ще управляваш позицията. Това са си "буржоазни предрадсъдъци"Толкова е лесно.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-01-2016)
Чак пък в никакъв случай.В никакъв случай не е по-добре да се търгува по фундамент според мен, така просто не си даваш никакъв шанс. Не ми се изпада в подробности, но с две думи таква търговия е насочене и може да бъде успешна само там където са многото пари и търговията е с малък риск и дългосрочен поглед. Искат се и ресурси, а събирането на обективна информация кое как се отразява на пазара не е ясно дали изобщо е възможно. Отделно само фундамент без да гледаш изобщо графиката е абсолютно гаранция за провал и то вероятно доста бърз.
А не е ли вярно и твърдението, че техниката се определя от фундамента, но не от тези събития в календара, дето всеки ден са по няколко десетки а истинския глобален фундамент, който обикновено даже не е в календарите, щото всеки който има малко акъл в главата би трябвало да осъзнава, че не цената се стреми към средната, а средната се определя от цената и съотвено цената се определя от някакви интереси на някакви големи субекти, които има възможност чрез сили в страни от пазара да насочват цената в желаната посока и техниката само отразява желанията на тези субекти
kypa (09-01-2016)
Ами вярно, пазара се движи от това, което се случва по света и общата идея в главите на милиони търгуващи. Графиките са картотекирали поведението на тези глави за десетки години назад и в предвид, че човешкото у човека движи нещата винаги, то едва ли може да се надяваме на по-сигурен подход. Още една точка за размисъл - ако играта беше да се реагира на момента по фундамент и това да става обективно, то тогава кой и как ще губи? Не казвам, че не може, просто казвам, че шанса ритейл трейдър да печели по такъв начин е практически нула.
kypa (09-01-2016)
Графиката всъщност показва поведението на много малко от участниците на пазара, толкова малко, че ако се напъне човек може да ги изброи, а останалите милиони се носят по течението или против него
Проблемът да се търгува успешно по фундамент е най-вече липсата на достатъчно информация
Като говоря за успешна търговия по фундамент имам предвид дългосрочен трейд. Естествено на пет минутката е обречено на сто процентов неуспех
kypa (09-01-2016)
Графиката показва поведението на големи и малки играчи, търгуващи индрадей или на дневна, без значение дали последната е "нарисувана" от 10 пазарни участника или 10000 то тя е нарисувала история, която от своя страна е фактор при формирането на новата история. В трейдинга освен спекулации с вътрешна информация или такива в особено големи размери (а дори те са видими в старите графики), единствения начин да обосновеш действията си е а база миналото. При всяко по-голямо събитие по света пазара реагира по различен начин, понякога е логично, друг път не, защото хората са нелогични същества.
Да от фундамент може да се печели и има такива трейдъри, но се изисква в пъти повече усилия и ресурси за да достигнеш до ниво, на което да е изобщо възможно това. Това, че някой голям играч изкарал при 1:1 лост 6 месеца по-късно пари от фундалентална прогноза не значи, както си мисли домашния трейдър, че може да се печели от фундамент. За да печелиш редовно трябва да има поне една константа в уравнението, а търговията по фундамент прави изключително трудна задачата да се дефинира такава, в повечето случаи и невъзможна задаради липсата на адекватни ресурси.
kypa (09-01-2016)
Въх 100 стинки ма си голема будала бе
Ми аз зная момчета дето учеха в странство макроикономика и преди години много успешно си търгуваха с фундамент
И като обясняваха мотивите ,защо са открили сделка и защо са я закрили ,нищо не им разбирах Все едно на китайски
Само дето сделките печелят
При това го обясняваха предварително ,преди да направят сделката ,а не от после като тебе
Ама изглежда се изучиха ,станаха шефове и вече не им се цъка за жълти стинки![]()
Последна редакция от saxsten : 26-12-2015 на 22:18
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (09-01-2016)
Абе 100, според теб тренда резултат от фундамент ли е или от техника, щото според мен е от фундамент, а до колкото съм запознат идеята да се търгува по тренда (фундамента) е доста популярна
Не, че много ми се спори с тебе, ама не ми харесва, така като не си съхласен с нещо и да използваш изрази от типа, че е сигурна загуба, че само това дето ти го правиш е печелившо и т.н
kypa (09-01-2016)
то зависи и на какво се вика фундаментче ако е за новините - то не е фундамент изобщо
връзката между новините и фундамента е горе долу между туй ко приказват за комшииката и туй с кого комшииката наистина е спала
новините са клюките за фундамента демек![]()
Разбира се, че новините не са фундамент в 95% от случаите
Случва се понякога да има новини, които формират фундамент, но то е много рядко
kypa (09-01-2016)