И не забравяш ли най-важното? Все пак преди време труда ти беше възнаграден от Инстата, ако не се лъжа. Няма лошо да се повали човекАз ще ти споделя моя опит как що годе съм си изградил стратегия
От самото начало ми беше страшно трудно . започнах да чета
Всичко свързано за форекса отворих си демо сметка
И няколко месеца изучавах само платформата кое за какво е
И как работи . после започнах само да следя пазара без да търгувам
И само си записвах на кой новини как реагира . и забелязах че пазара винаги действа преди новината
И започнах да работя най усилено да схвана тази тънкост . много си блъсках главата
Ама много . сън не ме ловеше , започвах да търгувам с демо парите
Но много грешки имах , и се питам добре де защо така какво пак стана
И пак отначало и до ден днешен . пак имам грешки но са много по малко от начало![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-01-2016)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-01-2016)
по добре да не си много смел отначало, бъди разумен и спазвай правилния мъни мениджмънт.
kypa (09-01-2016)
kypa (09-01-2016)
yortzonev, http://finlibrary.blogspot.bg/2012/0...post_1796.html
В този линк има инфо за немалко индикатори, но друг е въпроса дали ще ти е полезно
![]()
![]()
Spekulanta (24-12-2015), kypa (09-01-2016)
go6o78 мерси за инфото ама вече съм ги гледал. Посетих и сайта и неговата стратегия се продава за 800лв.
L1914 ще прочета всичко и дано ми помогне в изграждане на стратегия.
Основно искам да търгувам по тренда както съветват много опитни трейдъри. Ако не и всички. И си търся индикатори, които да ми дават насока на къде се е запътил тренда и за колко време.
kypa (09-01-2016)
аде и аз да се включа в обучението на новия стар колега
http://forex-warez.com/Free%20Downlo...ading%20Chaos/
http://btdigg.org/search?info_hash=4...&q=profitunity
http://gann.su/book_eng.html
Фундамента е много по добро от ТА но трябва да го разбираш
Хващаш един календар и почваш да баеш и гадаеш по него
Може и в минало време ,а най добре в минало време
Това е доста трудно ,но има шанс да отсееш кои новини влияят на пазара а кои не му влияят ,и кога става това,преди новината или след нея
По въпроса за ТА просто си дърпаш един добър робот, например моя безплатен робот
https://www.mql5.com/ru/market/product/8148
поставяш го на една демо сметка и когато открие позиция в посока на твоя фундамент копираи сделката на реала Ако пазара тръгне срещу робота пак си гледаш фундамента и ако не е открил защитна позиция правиш го на ръка
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (09-01-2016)
В никакъв случай не е по-добре да се търгува по фундамент според мен, така просто не си даваш никакъв шанс. Не ми се изпада в подробности, но с две думи таква търговия е насочене и може да бъде успешна само там където са многото пари и търговията е с малък риск и дългосрочен поглед. Искат се и ресурси, а събирането на обективна информация кое как се отразява на пазара не е ясно дали изобщо е възможно. Отделно само фундамент без да гледаш изобщо графиката е абсолютно гаранция за провал и то вероятно доста бърз.
kypa (09-01-2016)
Защото автомобил с 4 гуми може да бъде успешен автомобил и автомобил пак с 4 гуми може да бъде пълен провалПосле видях че много хора използват само техническия и се замисляш, че щом е печеливш за едни защо да не е и за други.![]()
kypa (09-01-2016)