Ако беше целта да чисти възрастни и болни нямаше да обявяват пандемия, а щяха да ги оставят да си мрат на воля тихо и кротко.
Ако беше целта да чисти възрастни и болни нямаше да обявяват пандемия, а щяха да ги оставят да си мрат на воля тихо и кротко.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е добре да ги оставят да си мрат тихо и кротко.
Винаги трябва да има по няколко цели.
Що да не се прибере и някой лев.
Между другото аз не вярвам в такива конспирации.
Освен това, както беше писал колегата кура, що да ги морят пенсионерите, като те са потребителя мечта за фармацефтични компании и те имат интерес да ги държат живи до последно, че и след това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам шведската статистика доколко е стъкмистика, обаче от това дето публикуват случаите не нарастват чак толкова зверски колкото новините оставят впечатление:
https://www.worldometers.info/corona...ountry/sweden/
Новите случаи на ден най-вече.
Нищо не чисти тоз вирус, даже кутиите за лични съобщения не чисти.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Графиките имат ясно изразен вълнов характер. Може би ще намерят отговор.Не знам шведската статистика доколко е стъкмистика, обаче от това дето публикуват случаите не нарастват чак толкова зверски колкото новините оставят впечатление:
Нищо не чисти тоз вирус, даже кутиите за лични съобщения не чисти.
И да не забравяме , че гъстотата на населнието в Швеция , няма нищо общо с другите държави на юг , и като отдалеченост между селищата и като брой жители на домакинстваНе знам шведската статистика доколко е стъкмистика, обаче от това дето публикуват случаите не нарастват чак толкова зверски колкото новините оставят впечатление:
Нищо не чисти тоз вирус, даже кутиите за лични съобщения не чисти.
Затова наскоро ги сравниха с Норвегия, който е най-близко до Швеция по горните показатели...
За Норвегия към 200 починали, за Швеция над 2 000
Често си пишем за Швеция, вече и за Норвегия, но аз искам да обърна внимание пак към Израел, там при двойно повече заразени от Норвегия, имат също около 200 починали т.е 199.Може би нещо от тях трябва да вземем пример.
Не можем да правим изводи и да даваме примери, когато навсякъде подхода е различен. Цифрите по какваа методика са набрани, има ли утвърден стандарт, еднакъв за цял свят. Явно вече натделява мнението че всички трябва да се срещнем рано или късно с бацила. Той няма да изчезне от планетата като се самоизолираме само, ами по добре да се изправим лице в лице с него.
Дали само в броенето е причината, много лесно става така с числа чиято причина не ни е ясна да ги слагаме към раздел стъкмистика. Може и да е така разбира се, но може да има и нещо в лечението на болните, генът, БЦЖ-то, знае ли човек.Не можем да правим изводи и да даваме примери, когато навсякъде подхода е различен. Цифрите по какваа методика са набрани, има ли утвърден стандарт, еднакъв за цял свят. Явно вече натделява мнението че всички трябва да се срещнем рано или късно с бацила. Той няма да изчезне от планетата като се самоизолираме само, ами по добре да се изправим лице в лице с него.
На мене най-любопитна ми е ситуацията в Сингапур. С над 13 000 случая на заразени там има само 12 смъртни случая. В момента имат над 12 000 носители на коронавируса потвърдени, но от тях само 24 се водят в тежко състояние. Няма да смятам проценти, но и с просто око е видно, че смъртността е много ниска. Специално проверих някои подробности за тази държава, която общо взето ми е непозната. Фактите са много интересни. Синагапур се намира почти на екаватора. На няколко острова живеят около 5 милиона и 600 души. Забележете, че по гъстота на населението сингапурците са на 3 място след Макао и Монако. Стандартът на живот е много висок. Мисля, че основната причина да я изкарват толкова леко тази болест се крие в климата. Там средната температура през годината е 26-28 градуса и рядко пада под 20. В същото време и няма шеги над 35 градуса и често вали дъжд, което предполага висока влажност. Не съм търсила информация за техните ограничителни мерки. Ако вие знаете повече моля да споделите.
Последна редакция от alba : 26-04-2020 на 11:25