ааа... под 7 милиона вече сме
понамаляхме, ама тия 22 хиляди теста няма да стигнат до никъде колкото и малко да сме
остана сега да боядисаме фурмите....
Trust Me, I'm an "Engineer"
Какви имиджови репортажи от софийските магистрали - пиле не може да прехвръкне и да напусне столицата, да не говорим някой до южното ни Черноморие да стигне с кола, а то основното ѝ предназначение на южната ни магистрала е това - столичани да са на морето за 3 ч. и половина. Следващия репортаж - от Созопол. Оплакват се местните жители от наплив на коли със софийска регистрация, къщите за гости са пълни, а кмета учтиво обясни, че не е момента да си ходим на гости за празниците.
Колко извънредно и за кого е положението?
(имах чувството, че не гледам родна медия, а Ал Джазира - красиви репортерки, на които им се виждат само очите)
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
minkov (17-04-2020), krasilovech (18-04-2020), Нерегистриран (3), hanuman (18-04-2020), Emil Enchev (18-04-2020), kypa (18-04-2020), alba (18-04-2020), Elsup (18-04-2020), Barbaron (19-04-2020), Jack (20-04-2020)
То овце като се юрнат никой не може да ги спре даже и овчаря, не може до всеки софиянец полицай. Но питам като сега тези софиянци, болниците ви са почти пълни с гражданите на два видни софийски квартала, а и Вие като тях не се пазите но за вас едвали ше има места в болниците.Какви имиджови репортажи от софийските магистрали - пиле не може да прехвръкне и да напусне столицата, да не говорим някой до южното ни Черноморие да стигне с кола, а то основното ѝ предназначение на южната ни магистрала е това - столичани да са на морето за 3 ч. и половина. Следващия репортаж - от Созопол. Оплакват се местните жители от наплив на коли със софийска регистрация, къщите за гости са пълни, а кмета учтиво обясни, че не е момента да си ходим на гости за празниците.
(имах чувството, че не гледам родна медия, а Ал Джазира - красиви репортерки, на които им се виждат само очите)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз работя извън Варна и всеки ден пътувам ,и положението с минаването през КПП - то е следното показваш служебната бележка,полицая не я поглежда а само шофьора му казва че отиваме на работа,и махва с ръка да продължаваме,с другите коли е същото даже не спират,и само ако има репортери сериозните проверки започват,та всичко е само една фасада.Какви имиджови репортажи от софийските магистрали - пиле не може да прехвръкне и да напусне столицата, да не говорим някой до южното ни Черноморие да стигне с кола, а то основното ѝ предназначение на южната ни магистрала е това - столичани да са на морето за 3 ч. и половина. Следващия репортаж - от Созопол. Оплакват се местните жители от наплив на коли със софийска регистрация, къщите за гости са пълни, а кмета учтиво обясни, че не е момента да си ходим на гости за празниците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (18-04-2020), Emil Enchev (18-04-2020), minkov (18-04-2020), kypa (18-04-2020), balcon (18-04-2020), Нерегистриран (2), alba (18-04-2020), Elsup (18-04-2020), Barbaron (19-04-2020), Jack (20-04-2020)
Те някои бизнеси със сигурност ще получат финансиране - има гласувано към И. П. да се дават пари без да се спазват баш процедурите. Фирми на нечии шуреи примерно, или пък на техни баджанаци.
Но все пак трябва да има някакъв ред за кандидатстване и обикновените хора да могат да си пробват късметя.
В Германия и САЩ не вярвам да е по-различно, само мащабите са други.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Предполагах, че е така, но все пак е жалко. Не е толкова трудно всеки поне малко да се опита да си върши работата.Аз работя извън Варна и всеки ден пътувам ,и положението с минаването през КПП - то е следното показваш служебната бележка,полицая не я поглежда а само шофьора му казва че отиваме на работа,и махва с ръка да продължаваме,с другите коли е същото даже не спират,и само ако има репортери сериозните проверки започват,та всичко е само една фасада.
Аз видях цяла тълпа с мотористи, които се подготвяха за поход, със сигурност извън града. Никакви маски, никаква дистанция. Даже от нищото и патрулна кола се появи, но нямаше репортери наблизо и отмина. Аз си ходя с маска, но днес е топло и не е особено приятно.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Психиката на хората е такава, че дълго време в такива ограничения не се издържа особено сега като е топло буквално се задушава човек в маската,а днес гледам в магазина и продавачката вече не слага маска,а те са едни от най уязвимите като професии.
Всичко опира до психиката на хората. С това съм напълно съгласна. С бълването на тази непрестанна информация от медиите за тази болест много лошо ни облъчиха и на практика на сринаха психически. Цялата тази черна статистика за заразени и починали точно това цели. Дори няма нужда да питаме за какво са тези сводки и ежедневни пресконференции. Намаляват и оптимистичните гласове в ефира или поне не им се дава голяма трибуна. Лошото е, че не му се вижда края на това положение. Едва ли ще стане като по филмите, където изведнъж намират лекарство и преборват болестта за два дена. Един вид животът ни стана по-лош дори от кошмарен филм.
Нормално и тука е така не им се рискува на полицаите за да спират всеки и внимателно да проверяват никой няма да си рискува здравето за някой лев допълнително през капепетата минават стотици а някъде и хиляда коли на смяна опасността да се заразиш е голяма.Предполагах, че е така, но все пак е жалко. Не е толкова трудно всеки поне малко да се опита да си върши работата.
Аз видях цяла тълпа с мотористи, които се подготвяха за поход, със сигурност извън града. Никакви маски, никаква дистанция. Даже от нищото и патрулна кола се появи, но нямаше репортери наблизо и отмина. Аз си ходя с маска, но днес е топло и не е особено приятно.
Извънредно положение е само в присъствието на репортери ,след това мерките се разхлабват .Скоро ми се наложи да пътувам до близък град .Там на входа ме пуснаха без декларация за да не ме бавят ,но след 10 минути на изхода ми се развикаха как така нямам декларация кога съм влязла.Това ми се случва два пъти в един и същи град за две седмици.Обещах си че следващия път ще спря колата по средата и ще попълня колкото искат декларации,но без документ няма и да си помислям да минавам
![]()