Имуните им е железен, тях нищо не ги лови. Ако нашите деца живееха като тяхните болниците щяха да са пълни. Добре се справят в днешно време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.... като хлебарките са, и ядрена война да има и там ще оцелеят.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За чехите съвсем скоро научих, че дори водещите на новините в студиото са били с маски.Сега това го махат, но ми стана много смешно, защото това са прекалени мерки. Чак на лицемерие бият и вероятно са ги правили с цел да се дава пример на зрителите. Уж положителен пример. Нещо като така нареченото продуктово позициониране при някои филми и реалита по телевизията. Това е още едно доказателство колко измислена е тази криза с основа цел да се плашат и стресират хората.
Не смятам че е смешно защото в момента там удари втората вълна на заразата ,така че явно са предпазливи.Те са си такива видят ли заплаха действат до край.За чехите съвсем скоро научих, че дори водещите на новините в студиото са били с маски.Сега това го махат, но ми стана много смешно, защото това са прекалени мерки. Чак на лицемерие бият и вероятно са ги правили с цел да се дава пример на зрителите. Уж положителен пример. Нещо като така нареченото продуктово позициониране при някои филми и реалита по телевизията. Това е още едно доказателство колко измислена е тази криза с основа цел да се плашат и стресират хората.
Казвам че е смешно да си сама в едно помещение и да си с маска. Много се изписа за тези маски, че те на практика трудно предпазват този човек, който ги носи. Полезни са ако някой е болен, но без симптоми да не издишва директно заразения с вируси въздух. Самият факт, че има толкова заразени медицински работници показва, че маските не могат да спрат на 100% разпространението на вируса. Напротив ако се стои дълго с маска има опасност да се хване някоя болест, защото се диша замърсен с бактерии въздух. Аз бих предпочела да нося от ония прозрачни шлемове. Само че то май вече няма за кога да си го поръчвам?
ГлупостиКакто се дистанцираме от мургавите брата, да не ни преджобят случайно ако минот близо до нас, така ще се научим и към всички. Не е много трудно. Е, винаги е имало некой по залисан и преджобен накрая. Но основното и най важното е обикновения човечец, той да се пази. Държавата няма 7 млн полицай, че да ги пусне да пазят 7 млн чивяка. И първата мярка трябваше да е една разяснителна кампания. Некой да те инструктира, ако трябва и срещу подпис. Тогава вече ще го приемеш по сериозно. Обект на бацила е обикновения човечец и само той, с неговото поведение може да реши проблема.Пазенето от мургавите е чиста проба инстинкт за самосъхранение. Заповедите за носене на маски и социална дистанция са от типа, които нашего брата Българина подминава с нещо от рода: -'Ай ши им ива и ...... Те ш'ми кажат ко да прая! Тъпанари!!!'
kypa (02-05-2020), Emil Enchev (02-05-2020), L&T (02-05-2020), Jack (03-05-2020)
Основната идея на маските и всички свързани с тях дивотии язе си мисля е да може народа да има желание на разговаря за тях вместо за трилионите най-разнообразни видове валутни единици печатани, разпределяни и преразпределяни в момента.
Таз седмица вероятно може би да трябва да стане ясно ако ще има ново удължаване на И. П. Ако удължават язе си мисля по-скоро
две седмици да турят отколкото цял месец.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Emil Enchev (02-05-2020), gambletrade (02-05-2020), renito5 (02-05-2020), L&T (02-05-2020), Jack (03-05-2020)
В Италия вече ги пускат малко по-малко и ще чакат резултати след две седмици. Хората се връщат на работа, но маските още са задължителни. Надявам се да няма втора вълна.Основната идея на маските и всички свързани с тях дивотии язе си мисля е да може народа да има желание на разговаря за тях вместо за трилионите най-разнообразни видове валутни единици печатани, разпределяни и преразпределяни в момента.
Таз седмица вероятно може би да трябва да стане ясно ако ще има ново удължаване на И. П. Ако удължават язе си мисля по-скоро
две седмици да турят отколкото цял месец.
Там мисля че климаста е по-топъл от тук .Дано хипотезатас за топлото време се окаже вярна и не се получи втора ударна вълна.