Съгласен съм с теб но факта е такъв че тука просто се разкриват истинските лица на тези които са прекривали агресията си и другите си керливи ризи! Ние ако сме си добри хора от тази ситуация ще извлечем повече позитиви отколкото негативи!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Толкова ни хвалиха, че първи сме нацелили най-добрите мерки срещу вируса, че сега ще е направо жалко ако се издъним накрая. Дали не се урочасахме сами не знам, но наистина ще е жалко. Може би много рано хората си помислиха, че ни се е разминало леко или че просто такъв вирус няма? Страх ме е да си помисля какво ще стане ако този темп на нарастване на новите и смъртните случаи продължи дълго. Другите държави ще почнат да намаляват ограничителните мерки или направо да ги махат, а ние тепърва ще се наложи да ги затягаме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трудно е да се контролира такъв бацил. Най добрия контрол в крайна сметка ще се окаже груповия имунитет.Толкова ни хвалиха, че първи сме нацелили най-добрите мерки срещу вируса, че сега ще е направо жалко ако се издъним накрая. Дали не се урочасахме сами не знам, но наистина ще е жалко. Може би много рано хората си помислиха, че ни се е разминало леко или че просто такъв вирус няма? Страх ме е да си помисля какво ще стане ако този темп на нарастване на новите и смъртните случаи продължи дълго. Другите държави ще почнат да намаляват ограничителните мерки или направо да ги махат, а ние тепърва ще се наложи да ги затягаме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1. Не медиите - те повтарят казано от управляващите герб, на теб вероятно ти е неудобно да ги споменаваш, аз не, тип живко се опитваш да ми обясняваш нещо което съм написала
2.Не не може линкове и прессъобщения, нямам желание да ровя за неща, които се намират свободно из интернат и да влизам в обяснителен режим - искаш да проверяваш дали е така, което казвам проверявай си и си чети, все ми е тая нямам желание да споря за очевидни и лесно проверими неща
4. Здравната система не е само лечение, а и достъп до въпроснато лечение и още много други неща.
5.Статистиките също са достъпни - кеф ти гугъл, кеф ти някое друго инфо
Информацията, която споделям е достъпна в интернет, спокойно можеш да си намериш и да прочетеш
Нито имам намерение да се замеряме с линкове, нито имам намерение да влизам в обяснителен режим.
Виждам, че стила ти на писане е много сходен с живковия, цитат разборче, реплика по реплика, само си забравил да болднеш и за разнообразие си включил номерация..
Също с най-добри чувства и без китка, с което надявам се няма да се засегнеш заради липсващото емотиконче.
Че що да не го споменавам? Не ти говорих само за брифингите.
Ако имаш предвид само тях като информация за МАСИТЕ - добре, гледат я, слушат я!
И? Не са ли важни ДУМИЧКИТЕ, с които
Нещо грешно ли ти казват? да си стоиш в момента вкъщи - грешно ли е? От вчера към днес колко е повишението на заразентите?
Ти, лично къде ходи?
Никво олабване на мерките - аз мога вкъщи, значи и другите могат.
Challenge: Аз мога и вкъщи ... "ДА СИ ПОКАЖА ЕЗИКА"
Това би го направила ВСЯКА управляваща партия .... Падна се на тази, ами .... убууу!
Е и, прердстви си какво би направила другата партия?
Нещо тръгнахме по "политическия" път, а не е това в темата на темета ....
Честно казано никакво извънредно положение не виждам. Трафикът е на макс, хората са по улиците ,правят се барбекюта, децата играят. Май само на думи е това извънредно положение.Слънцето се показа и хората забравиха за щаба![]()
Направо - Изби рибата ....
Дано да не е така, че заради НЯКОИ, заради НЯКОИ - ще страдаме НИЕ!
Хайде, хора, толкоз ли не можете да си постоите вкъщи?
Ние можем ...и си стоим. Още повече, че покрай търговията си имаме и занимание и не ни е скучно.
Обаче явно другите хора вече ги избиват бесните и аз също забелязах днес , че има бая трафик по улиците, което е лошо.
Удължаването с втори месец си беше горе-долу ясно още с обявяването на И. П., трети месец към момента не изглежда по-малко вероятен.
По принцип И. П. трябва да е едно от последните отменени неща от целия цирк, понеже с него си връзват гащите за възможни гафове навсякъде другаде.
В неделя изтича първоначалния срок на заповедта за задължителните маски или шалове. Ако не я подновят може би да означава началото на края на И. П.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
По семейни причини ми се налага да пътувам до близък град на всеки 10 дни ,днес направо не можех да повярвам.Първо на КПП-тата всеки път различни правила ,всеки път различни полицаи.Не ги виня , най-вероятно и те като нас се учат от брифингите ,едва ли някой им казва как точно трябва да процедират. Трафика беше ужасен ,коли ,камиони тирове ,ужас.В града стигнах към 16 часа ,отново трафик ,хората са си излязли пред блоковете пият си кафенца и си правят лафчета.Майки с деца ,без маски без ръкавици ,кипи живот.След като се върнах в Кюстендил към 17:30 ужас....От коли лошо да ти стане ,задръстване ,по малките улички пълни с хора.Групи от по 10 възрастни с по 5-6 деца.Карат колела,ролели ,лудница пълна ...Без маски без нищо ...Голяма безотговорност,нямам думи
![]()
Живея в глуха улица и не виждам кой, къде пътува ,,,
Ама и спазвам правилата .... стоя си вкъщи, жена ми също .... готвя, експеремтирам ...
ЪФФ, принвам, започнах да се ядосвам повече ..... за глупости ....