Съд сигурност на пръсти са се брояли тези на които въобще им е минавало през ум , че през 21 век може да стане такова нещо...Всичко опира до психиката на хората. С това съм напълно съгласна. С бълването на тази непрестанна информация от медиите за тази болест много лошо ни облъчиха и на практика на сринаха психически. Цялата тази черна статистика за заразени и починали точно това цели. Дори няма нужда да питаме за какво са тези сводки и ежедневни пресконференции. Намаляват и оптимистичните гласове в ефира или поне не им се дава голяма трибуна. Лошото е, че не му се вижда края на това положение. Едва ли ще стане като по филмите, където изведнъж намират лекарство и преборват болестта за два дена. Един вид животът ни стана по-лош дори от кошмарен филм.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Определено в този динамичен свят тази изолация ни се отразява много зле.Хайде тук в България в по-малките градове не толкова ,но в Европа???Аз съм живяла в Лондон и сега ако отново бях там със сигурност щях да полудея.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В по-малките градове само като сложиш факта , че няма КПП -та и можеш да излезеш от града спокойно ти е достатъчно ...
В панелките може да откачи човек ....
Ние дето сме на село сме най-добре. От един месец съм изучил всички пътеки и пътечки в горите около селото. Двора никога не е бил толкова подреден, даже кучето подстригах и сресах, излях с берон едни прагове под портата на двора, дето жената от три години мрънка заради тях, оправих покрива на навеса - и той бая време чакаше за ремонта, смених половината контакти в къщата, в четвъртък се хванах и измих всички прозорци, ако беше по друго време жената щеше да е в шок, а сега се разсърди, шото нямало да има тя какво да прави
В нашия град има , навсякъде.Единствено може да се стигне до селата до града които скоро смятат да ги направят квартали.Ако нямаш сериозно оправдание ,няма пускане.
Брей, че доста работа си отметнал най-вероятно е отлагана с години.Ние дето сме на село сме най-добре. От един месец съм изучил всички пътеки и пътечки в горите около селото. Двора никога не е бил толкова подреден, даже кучето подстригах и сресах, излях с берон едни прагове под портата на двора, дето жената от три години мрънка заради тях, оправих покрива на навеса - и той бая време чакаше за ремонта, смених половината контакти в къщата, в четвъртък се хванах и измих всички прозорци, ако беше по друго време жената щеше да е в шок, а сега се разсърди, шото нямало да има тя какво да прави
Единственото за което ви завиждам само е че си имате двор. Иначе къщите са много по-трудоемки за поддържане.
Абе аз отхвърлих работа, ама файда няма - жената пак недоволна, че и започна да крои едни палнове, приказва ми нещо за смяна на плочки в банята, някакви парапети трябвало да се сменят по стълбите, някакъв вграден гардероб, дето 4-5 години ми го говори, твърди, че баш сега му дошло времето и въобще ми се струва, че за да свърша всичко, ще трябва поне до септември да продължи карантината.
Ако се понапънеш може и за още един месец да свършиш всичко това което ти е наредила.![]()
мда...та в тоя ред на мисли.... като нищо могат да удължат извънредното положение
ако решат да тестват Факултето и там разни гета като нищо могат да изкарат една супер статистика на заболеваемост и да се наредим сред първите места
ама като нищо
електорато винаги е в полза на власт имащите
Trust Me, I'm an "Engineer"
Тя смята, че до 13 май трябва да е готово - нямам цял месец.
Явно всички жени са такива - на мен ми се струва, че е за 1-2 години работа това, ама както и да е.
То и с парите не знам как ще се получи в този кратък срок, щото то работата ще я свърша, ама и бая материал си трябва.
Аз откакто има социална изолация се научих да не бързам - каквото и да правя и лично и служебно, гледам д аостане и за утре нещо, че ако днес свърша всичко, утре голяма скука ще е.
Между другото, на мен това положение даже ми харесва - служебните ми ангажименти си вървят, нямам спад в приходите, разходите ми значително намляха, много по-често ям готвена храна, абе въобще доста по често се храня като цяло, не ходя в офиса и съответно ги няма досадниците "дето минават без работа, ами така, да пием по едно кафе" - и сега си направих анализ, че за да си свърша работата реално ми трябват 2-3 часа на ден, останалото работно време ми го губят досадници с безполезни разговори. И след коронавируса това ще продължи - просто открих някакъв много голям потенциал за осигуряване на свободно време, което да ползвам както на мен ми харесва.