Аз съм лубител на Ауди по всички парахрафи. Като кола подръжка външен вид и вопще всичко комфорт най вечв.Не ми харесва БМВ по нищо особено дизайна не го харесвам.Единствения модел на БМВ е Е30 този ми харесва по ретро
Аз съм лубител на Ауди по всички парахрафи. Като кола подръжка външен вид и вопще всичко комфорт най вечв.Не ми харесва БМВ по нищо особено дизайна не го харесвам.Единствения модел на БМВ е Е30 този ми харесва по ретро
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (09-03-2020)
Нямам идея какво визираш под " пуста кола:???!!,но ,ако вазшраш екстрите ,то ,това всички знаем, че е допълнително.не съм шофьор но мога да изкажа мнение за двата автомобила от гледна точка на вътрешен и външен дизайн на автомобилите.до преди 5-6 години много харесвах бе ем вета до момента в който се качих на едно чисто ново екс 6 и останах разочарован на макс.по пуста кола не бях виждал а цента беше мани мани.след това на скоро се качих на новото ауди 8 ееее думи нямам.дизайн супер удоство супер външна визия супер супер супер .сега за частите вече зависи много и от шофьора и от пътищата .когато събера поне 2 милиона обещавам ще взема книжка и ще си купя ауди 8 най новия модел .а до тогава вие ще ме возите!
Първо няма сравнение на джип с лимузина. Ако сравним Ауди А8 с БМВ 5 ,всичко е в полза на БМВ ' то .И ,тук говорим за возия ,стабилност на пътя ,ускорение и ........ всичко това .Да ,има и при едните ,и при другите модели, които си имат своите плюсове и минуси .
Затова трябва да се сравняват сходните модели ,а не като цяло марката .
И ,тук давам пример -
Два буса - Мерцедес ,единият Нито , другия Транспортер - дълга база ,с надстройки, и двата чисто нови .Кой мислиш ,че ще вози по комфортно, и кой ще се управлява по - лесно ??!!
И ,веднага ти казвам Транспортира.И с по - мека визия, по лесен за паркиране ....И още куп по ...
Ветото, твърдо возене,ускорява по - бавно и ....
kypa (09-03-2020)
Вето, Нито и Транспортер не са модели на Мерцедес!!!Нямам идея какво визираш под " пуста кола:???!!,но ,ако вазшраш екстрите ,то ,това всички знаем, че е допълнително.
Първо няма сравнение на джип с лимузина. Ако сравним Ауди А8 с БМВ 5 ,всичко е в полза на БМВ ' то .И ,тук говорим за возия ,стабилност на пътя ,ускорение и ........ всичко това .Да ,има и при едните ,и при другите модели, които си имат своите плюсове и минуси .
Затова трябва да се сравняват сходните модели ,а не като цяло марката .
И ,тук давам пример -
Два буса - Мерцедес ,единият Нито , другия Транспортер - дълга база ,с надстройки, и двата чисто нови .Кой мислиш ,че ще вози по комфортно, и кой ще се управлява по - лесно ??!!
И ,веднага ти казвам Транспортира.И с по - мека визия, по лесен за паркиране ....И още куп по ...
Ветото, твърдо возене,ускорява по - бавно и ....Има Вито и Спринтер
Вето и Нито не знам що за модели са, ама Транспортера е на Фолцваген
![]()
И да. Трябва да се сравняват аналогични модели. Примерно А8 със 7-а серия, А5 с 5-а серия и так далей. Сувовете също Q7 с Х7 / този е много нов. BMW до не много отдавна нямаха SUV базиран на платформата на флагмана си/, Q5 s X5 и те така. Общо взето няма особена разлика. И BMW и Audi са премиум брандове, така че и характеристиките са им сравними, а и цената за поддръжка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (09-03-2020), kypa (09-03-2020), КинО (14-06-2020)
Вето, Нито и Транспортер не са модели на Мерцедес!!!Има Вито и Спринтер
Вето и Нито не знам що за модели са, ама Транспортера е на Фолцваген
![]()
И да. Трябва да се сравняват аналогични модели. Примерно А8 със 7-а серия, А5 с 5-а серия и так далей. Сувовете също Q7 с Х7 / този е много нов. BMW до не много отдавна нямаха SUV базиран на платформата на флагмана си/, Q5 s X5 и те така. Общо взето няма особена разлика. И BMW и Audi са премиум брандове, така че и характеристиките са им сравними, а и цената за поддръжка.,прав си - но недоглеждане, как ме е " поправило " дописванито
. Нови модели " измислих"
.
Моя грешка с недоглеждането .Но се разбра за какво става дума .
kypa (09-03-2020), Spekulanta (09-03-2020)
Nothing moves you like a Citroen - това са казали хората,
Ама тези Ситроени вече спряха да ги правят. Останало е само в някои Роллс Ройси, дето ползват частично Хидроактивното окачване на Ситроен
Kръвна група Ауди..!!!
Който е карал ауди, знае...
Макар че, сега карам волво и съм мн.доволен.
Въпрос на време е обаче...
K_W (15-06-2020), gambletrade (15-06-2020)
Имам аудита и аз от 15години сигурно вече. Обаче няма такова хубаво ауди или бмв, има хубави аудита и хубави бмв-та. По модели и дори поколения разликите са толкова големи, че марката е по-маловажна сигурно.
Тази тема не е ли малко нелепа, разбирам конкретни модели, или дори години на производство различни модели да се сравняват, ама така марки не съм много сигурен.
Аз иначе съм имал досега 1-2 БМВ-та яки за каране но като цяло трошливи. Разбитра се пак зависи от модел и други детайли.
pfxi (16-06-2020), Нерегистриран (1)