• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Как да различим СКАМ брокерите от добрите?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Как да различим СКАМ брокерите от добрите?

+ Отговор в тема
    Страница 13 от 14 ПървиПърви Предишно ... 3 11 12 13 14 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 121 до 130 от общо 138
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 26-09-2020 09:49 #121 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      Ами това е верига все пак, един допусне ли грешка по нея и в края е миш-маш. Да ви кажа само, че не е проблем ако някой преведе парите по вече изтекла карта, има някакъв времеви толеранс и финансовите институции кредитират парите по банковата сметка, закачена към картата. При разплащателните системи сигурно е същото, видяхме вече, че е така. Като че ли има смисъл от четете и споделяне на такива проблеми, защото вижте как всички се научаваме от тях.
      Да. Много си прав за всичко, което си казал. Само че от раплащателната система дълго време не си направиха труда да вземат присърце моя проблем и да погледнат дали парите чакат в моя закрит профил. Основната причина е, че аз съм в черния им списък на бивши клиенти, изгонени за нарушаване на правилата. Към такива черни овце отношението е меко казано хладно. Моето нарушение беше, че през април месец направих превод на сума в евро към тази закрита вече платежна сметка. Проблемът беше, че парите идваха от Кракен. Известна криптоборса, а доста банки и платежни системи са зле настроени към тях. Съответно забраняват на клиентите си да пращат пари от криптоборси. Ако това се случи им блокират акаунта и ги гонят. В интерес на истината аз сама се оттеглих от платежната система тогава през април.

Цитирай Първоначално написано от renito5 Виж мнението
      Колежке от теб научих такива тегави схеми за теглене, че дано никога не ми се налага да се вкарвам в тях.
      Шегата на страна. Важното е че си си взела парите накрая и вече всичко е наред. Но преди да теглиш пари винаги внивай как точно го правиш.

Аз по принцип много внимавам при теглене. В този случай нямам никаква вина. Абсолютно никаква. Последните месеци депозирах и теглех през системата Неттелер. Същото направих и сега. Наредих заявка за теглене към сметката ми в Неттелер. Служител на брокера по неясни причини решил самоволно да прати парите към вече закритата карта. Била съм правила депозит с нея през февруари месец и трябвало пак да тегля към нея по някакви техни правила. Сега точно се сетиха след повече от половин година и десетки тегления и депозити с Неттелер. Аз дори бях забравила, че съм имала подобна карта и в началото си мислех, че парите пътуват към другата ми карта, която е част от Неттелер. Верно тегава каша, но аз нямам никаква вина за това. Просто някакъв служител на брокера се обърка или престара.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 26-09-2020 10:20 #122 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Да. Много си прав за всичко, което си казал. Само че от раплащателната система дълго време не си направиха труда да вземат присърце моя проблем и да погледнат дали парите чакат в моя закрит профил. Основната причина е, че аз съм в черния им списък на бивши клиенти, изгонени за нарушаване на правилата. Към такива черни овце отношението е меко казано хладно. Моето нарушение беше, че през април месец направих превод на сума в евро към тази закрита вече платежна сметка. Проблемът беше, че парите идваха от Кракен. Известна криптоборса, а доста банки и платежни системи са зле настроени към тях. Съответно забраняват на клиентите си да пращат пари от криптоборси. Ако това се случи им блокират акаунта и ги гонят. В интерес на истината аз сама се оттеглих от платежната система тогава през април.

Аз по принцип много внимавам при теглене. В този случай нямам никаква вина. Абсолютно никаква. Последните месеци депозирах и теглех през системата Неттелер. Същото направих и сега. Наредих заявка за теглене към сметката ми в Неттелер. Служител на брокера по неясни причини решил самоволно да прати парите към вече закритата карта. Била съм правила депозит с нея през февруари месец и трябвало пак да тегля към нея по някакви техни правила. Сега точно се сетиха след повече от половин година и десетки тегления и депозити с Неттелер. Аз дори бях забравила, че съм имала подобна карта и в началото си мислех, че парите пътуват към другата ми карта, която е част от Неттелер. Верно тегава каша, но аз нямам никаква вина за това. Просто някакъв служител на брокера се обърка или престара.
      А да и аз имам такава карта разбира се още функционира, но ми се вижда доста скъпипко през нея. А и брокери те с които търгувам или предлагат техни карти или криптовалути така че тези методи са за предпочитане поне за мен.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

4. Следният потребител изказва благодарност на renito5 за полезния пост:

alba (26-09-2020)

5. 27-09-2020 10:09 #123 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      На чешката проп фирма от вчера в 10.26 й заби мета платформата и не може да се търгуват биткойни. Все пак ми го отчете за работен ден. Важно е да работи всеки ден, защото от фирмата ти дават срок 30 дни, който е календарен. Ако не търгуваш в събота и неделя на практика разполагаш с по-малко работни дни за постигане на нужния резултат. Гледам, че и сайтът им се е бъгнал вчера точно в 18.44. Така че и статистиките не работят и днешния ден няма да ми се брои. Не знам дали са скам от тази фирма, но не е нормално да ти дават акаунт, който се поддържа само през работното им време. През нощта или в почивните дни ако нещо забие (както тия дни) няма дори къде да се обадиш, защото нямат дежурни. Просто чакаш да дойде работен ден. А това е проблем. Ами ако случайно имах отворени сделки с биткойн и той направи силни движения без аз да мога да реагирам? Кво правим тогава? Можеш да се оплачеш през работен ден и те ще направят разследване, което ще продължи 5-6 дена, през които не трябва да търгуваш. Доста кофти измислено, според мене. Като правят бизнес с пари са длъжни да осигурят денонощна поддръжка. Не съм ли права?

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

6. 20-10-2020 08:42 #124 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lucky13
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lucky13 не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Аватара на Lucky13
      Начислени плащания
      212.89 USD
      Благодарности
      3 804
      Благодарили са му 2 936 Пъти в
      760 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Още една измама, свързана с форекс търговията.

Това тъкмо се е случило на десетки хиляди хора в Западна Европа, които са получили подобно обаждане от София или Белград. Резултатът: близо 200 млн. евро "печалба" за мнимите колцентрове, пишат от Балканската мрежа за разследваща журналитика (BIRN).

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

7. Следният потребител изказва благодарност на Lucky13 за полезния пост:

alba (20-10-2020)

8. 08-04-2021 15:11 #125 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Според разследването след ареста на Джабаров и компания се оказало, че имат и косвена връзка с брокера EBH, който май че още е лицензиран в България. Незнам, не съм се интересувал повече, но това ми направи най-силно впечатление. Ако не се лъжа, главната счетоводителка имала връзка с брокера. Много са ми неизвестни на мен, не съм ги чувал, а имали лиценз. Проверих им сайта, боза. Може и той да е някакъв параван. Незнам дали една такава връзка може да се причисли към графата за скамърите, но аз определено бих я добавил там и бил стоял настрана, колкото и добри условия да предлагат.

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

9. 08-04-2021 17:38 #126 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 128 Пъти в
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Lucky13 Виж мнението
      Още една измама, свързана с форекс търговията.

Това тъкмо се е случило на десетки хиляди хора в Западна Европа, които са получили подобно обаждане от София или Белград. Резултатът: близо 200 млн. евро "печалба" за мнимите колцентрове, пишат от Балканската мрежа за разследваща журналитика (BIRN).
      Новите технологии предлагат отлични възможности за некоректна игра или казано на друг език, направо удари под пояса. Всеки ден по нета текат разни предложения да големи печалби, по мейла скам, с лопата да ринеш. Понякога сигур изтривам и някой ценни мейлове ведно със скама.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

10. 04-10-2022 12:38 #127 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Доста неприятна ситуация с един форекс брокер и не знам как да постъпя? Правя теглене към кредитна карта, но вместо 97 долара получавам само 34. Когато се свързах с брокера да подам оплакване изведнъж ме изхвърлиха от клиентския кабинет и вече нямам достъп до него. А имам още пари в акаунта си и е логично да ги изтегля, но на този етап това е невъзможно.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (2)

12. 04-10-2022 17:44 #128 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Доста неприятна ситуация с един форекс брокер и не знам как да постъпя? Правя теглене към кредитна карта, но вместо 97 долара получавам само 34. Когато се свързах с брокера да подам оплакване изведнъж ме изхвърлиха от клиентския кабинет и вече нямам достъп до него. А имам още пари в акаунта си и е логично да ги изтегля, но на този етап това е невъзможно.
      А този брокер регулиран ли е? Защото ако не е, трябва да се примириш с един подарък към брокера.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

13. 04-10-2022 18:56 #129 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      А този брокер регулиран ли е? Защото ако не е, трябва да се примириш с един подарък към брокера.
      Регулиран е на офшорен остров ако това важи. Все пак след като се скарах яко със съпорта им изведнъж се отпуши връзката и си влезнах в кабинета успешно. Веднага си изтеглих всичките пари към Кракен в биткойни и всичко мина за по-малко от час, което е приятна изненада. Остават още 63 долара да получавам, които ми обясниха, че ще дойдат до 7 работни дни. Общо взето ме юркат по устав и им разбрах скритата мисъл - искат да ме изгонят. Вероятно защото търгувам доста рисковано почти с цял акаунт, но това ми носи добри печалби, които тегля всеки ден. Иначе помисли дали има логика в действията им. Тегля 97 долара към кредитна карта и след два дни идват само 34 в моята карта. Обясняват ми, че разделили плащанията на две и за останалите 63 долара съм длъжен да чакам до 7 работни дни, защото така е по правилата. Първо защо ми разделят парите на две части? Това не ми го обясниха изобщо.Второ - дори да са на две части парите защо едните идват след 2 работни дни, а за другата част трябва да чакам поне още 5 дни? Самият тон, с който ми пишат е достатъчно красноречив. Ясно е, че няма как да остана при тях, а явно идеята им беше да ме изгонят. Ако искаха да ме ограбят нямаше да ми разрешат да си изтегля останалите в акаунта 230 долара и да ми ги преведат за по-малко от час, нали? Играта е - вземай си парите и бягай.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 04-10-2022 19:01 #130 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Вероятно защото търгувам доста рисковано почти с цял акаунт, но това ми носи добри печалби, които тегля всеки ден.
      Ами никой брокер не иска такива клиенти, рисков си и за брокера. Не защото печелиш, а защото го правиш в изключително кратък период от време, което е функция от поемането на прекомерно висок риск. Никой няма интерес от такива клиенти, защото рано или късно фалират. А като се теглят печалбите всеки ден, това са едни по-високи транзакционни разходи за брокера. Особено ако печалбата се плаща на 100 и се поемат всички такси. Акаунтът ти ще е жив от ден до пладне, а брокерът има интерес да задържа клиенти, които ще му генерират печалби в дългосрочен план, т.е. знаят как да търгуват.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

16. Следните 3 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

ontar (05-10-2022), Нерегистриран (2)

+ Отговор в тема
    Страница 13 от 14 ПървиПърви Предишно ... 3 11 12 13 14 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти