Каква марка таблет бихте препоръчали? Доста удобни са когато човек пътува, особено когато трябва също да търгува и форекс. По-широки са дисплеите от телефоните, та се чудя дали да не си купя един. Не съм запознат само колко време държат батериите.
Каква марка таблет бихте препоръчали? Доста удобни са когато човек пътува, особено когато трябва също да търгува и форекс. По-широки са дисплеите от телефоните, та се чудя дали да не си купя един. Не съм запознат само колко време държат батериите.
IPad - по-скъпи са но си струват парите.
За батерията - зависи, ако постоянно го товариш с интернет - 2-3 часа, ако ползваш само метатрейдър примерно - може и цяля ден да изкара с едно зареждане.
В общия случай трудно му свършва батерията.
На андроидите това им е основния проблем - батерията и то не щото не са им хубави батериите, а защото интернет потреблението просто не е оптимизирано.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-02-2020), emoyambol (29-02-2020), petko.forex (29-02-2020), Нерегистриран (2), jssj (01-03-2020)
На Андроидта трябва да му се стъпи ЯКО на врата - root, разрешения, замръзване на кофти, но неизбежни приложения. Те тогава само започва да работи за собственика си (вместо за Гугъл и други разни съмнителни лица).
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
При андроида наистина колкото по-малко приложения по-добре, ама аз какъвто съм маниак имам към 50. То почти всеки сайт вече си има приложения. Да не говорим пък ФБ и инстаграм колко батерия дърпат. За root да ви кажа честно не ми са занимава да го правя това, но пък имаш много повече възможности с него. С тоя метатрейдър наистина не би трябвало да ми хаби много батерия, но както се казва размера има значение
Лично съм ползвал една марка незнайна - Teclast. И по принцип харесвам евтини китайски модели до около 100 долара цена. Даже има модели хем с Виндос хем и Андроид. Та този Текласт детего го пробва дали плува в легена . Иначе си работеше до ре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е чак пък да плуват. Тези телефоните ги дават са водоустойчиви някой обаче не е желателно да плуват с вас в морето
Нямам желание да го потапям никъде, пък и ако ще да е водоустойчив
Едно леново като бонукс към плана за нет преди 4 години. Ма ощи си бачка и немам мераци скоро да го заменям с нещо друго. Макар че вече прекратих договора за нета, вече не пътувам много, се съм си в къщи. А в къщи имам стационарен, неограничен нет, та нема файда и от телИфонните оператори.
Сега са много модерни смарт часовниците, та там също може да се гмуркаш в морето с тях