Купих еврото от 1.0698, стоп на 1.0630
Мисля, че ще коригира едни 100 пипса.
Купих еврото от 1.0698, стоп на 1.0630
Мисля, че ще коригира едни 100 пипса.
Няма силички еврото.По-скоро надолу към подкрепата на 1.05 да слезе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оформиха се два бичи дни за еврото, в петък и днес, обаче с такива големи горни опашки, че индикацията по скоро утре да поеме надолу, отколкото да продължи с корекцията, с малко повече агресивност входа за къси може и да е взет, а може и с по консервативно да се подходи и да се чакат обръщащи сигнали на дневна или 4ч или пък пробив на дъното.
Аз продадох малък обем от 1.0749 за 1.0555 поне и мисля да добавям, ако ми уважи посоката. На М5 цената слезе под МА200 и се надявам да няма повече изненади за днес. Иначе ми се струва, че на М15 се вижда най-добре, че входа за къси е бил някъде около 1.0770.Оформиха се два бичи дни за еврото, в петък и днес, обаче с такива големи горни опашки, че индикацията по скоро утре да поеме надолу, отколкото да продължи с корекцията, с малко повече агресивност входа за къси може и да е взет, а може и с по консервативно да се подходи и да се чакат обръщащи сигнали на дневна или 4ч или пък пробив на дъното.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Паунда все повече ми се струва, че няма да е това дъното при 1.14 и ще слезе още по-надолу.
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Няма ЧАВКА.
Ако нарисуваме РЕЙДЖЮВИЦА последваща петъкъ+снощносто дъно ситуацията става споРЕД както следва:
1. Рязък пробив на РЕЙДЖЮВИЦАТА надоле - пробивът е ФЕЙК и дъното готово.
2. Лека полека излизане по тарлъци от РЕЙДЖЮВИЦАТА - РЯЗ надоле и връщане може да има чак след 5-6-7 дойлара надоле.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.