КинО чадо
в петрола е ,,,дет се казва няма нищо.
Няма 250 пипа, а по стандартите няма
ли едно 500 пипа все едно е било заспало !!!)
![]()
КинО чадо
в петрола е ,,,дет се казва няма нищо.
Няма 250 пипа, а по стандартите няма
ли едно 500 пипа все едно е било заспало !!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си мислех, че отскока от миналите дни ще се задържи - някак нормално ми изглеждаше ...
А то пак по дъната налази))
Иначе не че ми е лошо да зареждам бендзина на 1,65))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО чадо
ми то освен ШИШО БАКШИШО други
клиенти по бензиностанциите не останаха!!!!))))))
Пък те нали са тарикати и пърпорят на МЕТАН!!!)))))))
Колко да струва петрола а????
Даже и 21-22 долара си е много голяма цена,,,,,,)
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има.
Лекият вечерен ъп може да се приеме за нормален завършек на седмицата и не би трябвало да окаже някакво влияние на продължението към тест или пробив на дъното и рисуването на следващо, по-ниско такова.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
за 1,2885 се е засилило движението като го гледам на графиката с моите индикатори
така че...Бъдете здрави.... пазете се
Кво му стана на тоя долар? Те американците винаги са си печатели долари и Фед ги раздаваше с пълни шепи. Чак сега ли го забелязаха? В Европа нима нещата са по-добре, та еврото толкова поскъпна. Всъщност тука според мене имахме една много хитра спекулативна игра. Специално при валутната двойка евро/долар първо имаше прекалено голям спад, а сега пък бързо се възстановява. Сигурно в паниката доста хора се оттеглиха от финансовите пазари. Останаха най-алчните акули и те си врътнаха тази игричка. Може и да съм сгрешила, но натам ме водят моите наблюдения. Вие на какво мнение сте?
Албе, трудно ще е силен доларът на фона на тая безработица, не че в Европа положението е розово...ама корона вирус... какво да правишКво му стана на тоя долар? Те американците винаги са си печатели долари и Фед ги раздаваше с пълни шепи. Чак сега ли го забелязаха? В Европа нима нещата са по-добре, та еврото толкова поскъпна. Всъщност тука според мене имахме една много хитра спекулативна игра. Специално при валутната двойка евро/долар първо имаше прекалено голям спад, а сега пък бързо се възстановява. Сигурно в паниката доста хора се оттеглиха от финансовите пазари. Останаха най-алчните акули и те си врътнаха тази игричка. Може и да съм сгрешила, но натам ме водят моите наблюдения. Вие на какво мнение сте?
Алби, не на долара какво му стана, ами на светът. Светът е полудял а доларът само следва щуротиите на откачения пазар. И да се опитваш да го предвидиш е мисия невъзможна. Избираш си някакъв вид анализ който според теб ще ти носи някой лев и пердашиш, ако не се получи достатъчно дълго време сменяш и това е, и се пазиш здрава.Кво му стана на тоя долар? Те американците винаги са си печатели долари и Фед ги раздаваше с пълни шепи. Чак сега ли го забелязаха? В Европа нима нещата са по-добре, та еврото толкова поскъпна. Всъщност тука според мене имахме една много хитра спекулативна игра. Специално при валутната двойка евро/долар първо имаше прекалено голям спад, а сега пък бързо се възстановява. Сигурно в паниката доста хора се оттеглиха от финансовите пазари. Останаха най-алчните акули и те си врътнаха тази игричка. Може и да съм сгрешила, но натам ме водят моите наблюдения. Вие на какво мнение сте?
В Европа безработицата никак не е малка. Дори може би е по-голяма от тази в Сащ. Разликата е, че за Америка веднага се разбра, защото имат опцията молби за помощи за безработни. Значи тези американци получават веднага някаква подкрепа. Докато в Европа няма толкова бърза статистика за безработицата. Няма и директни помощи. А моят бърз анализ е, че световната икономическа и финансова системи се разпадат. При това положение за всяка държава значение придобива само националната валута. Давам приоритет на долара пред еврото, защото той е световна валута и с него се търгува злато и петрол.