Няма как да падне още много петрола .Да падне още 10-ти долара...то мисля че около 10 долара му беше стойността на добиване.
Най-вероятно докато е кризата ще рейнджи около тези нива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам .... за суровина, която е доста ползвана през вековете ....
Цената направо е Притеснително ниска)
И не го казвам щото вчера ми занули бонусарката))
))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То че много още няма да пада е така, но във вид на шиш, дори и едноминутен, за да изхвърли почналите да инвестират може и до долар да падне, може и да се лъжа но съм склонен да очаквам всякакви сценарии... Или пък просто съм започнал да се панирам.
Днес да не стане при еврото сценария от вчера при паунда
Следваща ключова подкрепа е чак на 1.0330
Няма да бързам с закюченията , но пак казвам в очакване съм ойрото от тук да обърне
Мога и да греша де![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нерегистриран (4), Murphy (19-03-2020), REDA (19-03-2020), hanuman (19-03-2020), alba (19-03-2020), Alex1977 (19-03-2020), mutsi (19-03-2020), petko.forex (19-03-2020), Barbaron (19-03-2020), kypa (20-03-2020), Spekulanta (20-03-2020)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Изглежда при индексите се оформи някакво дъно и нищо чудно сега да видим силно рали нагоре. Много пари се наливат и обещават и за банките и за бизнеса и за хората. Сумите са невероятни. Това няма как да не се усети на борсите. Алчността отново ще победи страха. Дали е правилно е спорен въпрос. Нещо ми подсказва, че човечеството не си е научило урока. Никак при това.