Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя отскочи ама и яко си я проби още от първия път, така че бая стопчета са заминали.
Аз стоп нямах, но нервно затворих ръчно. Колкото даде - толкова взе златото при мен днес. Аз очаквах и под $1400 да слезе, като се ръководих от срива на среброто, но го пожалиха този път. В момента се продава злато за кеш мисля. С него се покриват други загуби, но така е по време на повсеместен срив.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Най-вероятно ще пада още и то съвместно с индексите ...Аз стоп нямах, но нервно затворих ръчно. Колкото даде - толкова взе златото при мен днес. Аз очаквах и под $1400 да слезе, като се ръководих от срива на среброто, но го пожалиха този път. В момента се продава злато за кеш мисля. С него се покриват други загуби, но така е по време на повсеместен срив.
Според мен дългосрочна къса позиция ще бъде печаливша, но стопа идва прекалено далече ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ниво 1444 е трудно за преодоляване,а и сериозна подкрепа на месечна графика,така че май ще почнат да го купуват,като застраховка един вид,но знае ли се,дали се знае![]()
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
Добро утро на всинца Ви!
Днес очаквам малко поуспокоение на пазара и малко посъвземане
евро-долар като цяло си е за надолу за 1.11
така че... умно със стопове
Бъдете здрави!
Trust Me, I'm an "Engineer"
Японската е доста нагоре и гледа за,,,,,,,,
ХонгКонската леко нагоре.
Предмаркета е леко нагоре засега,,,,,
Днеска почваме с германски, европейски,,,,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 1,1177-1,1189
при пробив с възможност за 1,1208-1,1236(39)
с вероятност за ИДЕИНА зона 1,1253-1,1272(1,1301).
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 1,1170-1,1158
и при преминаване там ще има атака на 1,1139-1,1125
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 1,1117-1,1094(1,1085).
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Последна редакция от REDA : 17-03-2020 на 07:55
Добро утро, изглежда петрола, ще се опита да направи корекция днес и следващите дни, еврото също се опитва да спре спада си и да поеме отново нагоре, така че дългите засега изглеждат логични.