Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
Няма.
Движението от вчера и днес обаче все пак е курективно в рамките на РЕЙДЖ и около ГАП, тъй че 1718.19 все още не е отпаднало като недалечно бъдеще.
Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
Няма.
Движението от вчера и днес обаче все пак е курективно в рамките на РЕЙДЖ и около ГАП, тъй че 1718.19 все още не е отпаднало като недалечно бъдеще.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен при фибера още няма ясен сигнал за обръщане на тренда. Просто си е една корекция към горната полоса на Болинджера на месечна(1.16) Има пробив и затваряне над средната на Болиджера (1.1230) но тук важното ниво е (1.1370-80 цена затваря на месечния връх) Имаме и много прекупен пазар, така че според мен ще има нова корекция надолу. Така поне сочат индикаторите. Нещо не мога да качвам графики. Помощ?
Последна редакция от 4ono : 11-03-2020 на 07:33
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Японската е МНОГО надолу и гледа за надолу!!!
ХонгКонската МНОГО надолу!!!
Днеска почваме с испански, италиански,,,,,,,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 1,1322-1,1349
при пробив с възможност за 1,1364-1,1401
с вероятност за ИДЕИНА зона 1,1414-1,1425(1,1456-1,1479).
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 1,1305-1,1277(75)
и при преминаване там ще има атака на 1,1264-1,1246
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 1,1231-1,1219.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Последна редакция от REDA : 11-03-2020 на 08:01
Гутен морген сабахлян значи!
Значи ощи немам избистрена идея към моменто. Т.е., имам една дълга от вчера на лУек минус, ма в рамките на допустимото.
Та такива ми ти работи.