Не не . не батЯЯЯ още има нагоре
Та даже и утре курсо ще си пердаши , не бързай с чавките бря
На злато му турих една добавка от 1673,10![]()
Не не . не батЯЯЯ още има нагоре
Та даже и утре курсо ще си пердаши , не бързай с чавките бря
На злато му турих една добавка от 1673,10![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Тръгна си еврака, заслужаваше си чакането, и аз като спекуланта разчитам че и утре ще върви нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дамммм...добро движение, по сутрешното процедиране зоните почти покрити
обаче на 1,0945 следва леко да завърне надоле
Профитен Ви желая
Trust Me, I'm an "Engineer"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може да е и така Дани
Но на мен нещо от вътре ми говори че ойрото ще си пердаши дългосрочно нагоре
Погледни графиката на месечна , и мисля че ще се съгласиш с мен![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нямам нищо против Спеко но другата седмица трябва да почне да прави червен бар иначе ще ми развали статистиката на стратегията а точно е набрала положителна скорост![]()
Процесно се бях наканил на купя дълги НЗД срещу долара от 0.5975. И съсредоточен в други неща явно съм забравил. Гледам днес и потривам ръце, че печалба ме чака, а то ... не съм влязъл на позиция![]()
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има.
Утре още малко надоле, а другата седмица ново дъно ще рисуваме.
Всъщност и утре не е баш съвсем невъзможно да го нарисуваме.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
А Добро утро!
Нагоре си е, ама ще го мислим
но пък сега е католическия Великден и Европа празнува....
Trust Me, I'm an "Engineer"