Айде дайте си гласа бре![]()
Толко регистрирани , а само десетина гласували![]()
Айде дайте си гласа бре![]()
Толко регистрирани , а само десетина гласували![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре дещом тези гласове не стигат
Тук искат мнение за 2 най-интересни теми. За мен интересна е тази, която отварям още с отварянето на форума и постоянно следя за нещо ново. За мен такива са темите на фицката, на реда и на грийдито. Тъй като грийдито зачезна и не се грижи за темата си (той нямаше и намерение де), от 3 вадим 1 и остават двете темички:
"Реда процедира" и "АБВ - да започнем отначало"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (21-12-2012)
Здравейте!!!
Първо, бих искал да изкажа благодарността си на онези колеги, които направиха своите предложения за "Теми на 2012".
Към ТАЗИ тема съм добавил 5-те предложения, получили най-много гласове. Може да гласувате в отворената анкета само с 1 глас. Изберете темата, която най-много ви харесва и дайте гласа си за нея.
Изборът не е скрит!!! Всеки ще знае кой за коя тема е гласувал. Може да аргументирате гласа си в темата.
С пожелания за приятни празници,
Privelege
alf (22-12-2012)
РЕДА ПРОЦЕДИРА
ЕДИНСТВЕНАТА ТЕМА , КОЯТО НЕ ВИ ЗАНИМАВА С РАЗНИ СТРАТЕГИИ.......И ПР.
А ВИ ПРЕДЛАГА ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА " ЧЕТЕШ СУТРИНТА, ТЪРГУВАШ ПРЕЗ ДЕНЯ, ПЕЧЕЛИШ ВЕЧЕРЕРТА "!!!
ЦЕЛТА Е НЕ ДА ИЗУЧИШ ВСИЧКО ЗА ФОРЕКСА
А ДА ВЗЕМЕШ НЕКОИ ЛЕВ.......!!!!
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
АБВ- да започнем от началото - фицката
Търговски план. Какво включва? Защо ни е нужен? - Oleg
================================================== ==========================
Кой е МАМУН? - Декатлон (на мен ми беше полезна след една безсънна нощ в търсене на изчезналия Мамун)
Естествено колегаЗа доброто настроение
![]()