Какво мислите за звездоманията?
Как ви се виждат хора, които се правят на звезди?
Имаме пример.
Какво мислите за звездоманията?
Как ви се виждат хора, които се правят на звезди?
Имаме пример.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха-ха, комплексари, самозабравят се и после се чудят от къде им е дошло. Нездравословен е контакта с такива хора.
Често звездоманията им бива лекува по неприятни за тях начини. Особено тези, които се правят на звезди във виртуала, там си е направо болестно състояне и бягство от реалността.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (12-02-2020), skrasi (12-02-2020), Spekulanta (12-02-2020), kypa (12-02-2020), Нерегистриран (1), Kikos (05-03-2020)
Разберете ги хората, една секунда спокойствие нямат. Като седнат на маса не могат да си изпият питието от снимки и досадници, решили че трябва да имат снимка със звездомана. И тяхната не е лесна. Затова сигурно често прибягват до забранени субстанции. За мен са реални хора, като всички други. Много звезди съм виждал но не съм ги притеснявал за нищо. Не е редно според мен. И ББ да видя едно здрасти или добър ден може да му кажа и толкоз.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (12-02-2020), Spekulanta (13-02-2020)