Така както е тръгнало с все същите партии и все същите мутри начело на тях май по-добрия вариант за нас ще бъде да станем президентска република. Ако Румен Радев наистина реши да работи в полза на българския народ мисля че може да постигне много повече отколкото всичките партии през последните 32 години. Държавата е нестабилна и ако имах някой президент куку като Плевневлиев например съвсем щяхме да пропаднем в този момент. Като цяло и преди и сега продължавам да симпатизирам на президента и смятам че се държи изключително адекватно в този труден период не само за нас българите, но като цяло и в целия свят. Мисля че това с партиите видяхме че не функционира добре и не е в полза за малка държава като нас така че защо не да сменим начина ни на политика. Интересно ми ако се направи един референдум какъв би бил резултата и дали би се уважил от крадливите депутатчета в нашата страна. Мисля че сега е момента да се направи това и ако наистина променим това, държавата ни ще тръгне в друга , по-добра посока от тази в която сме в този момент. Така че явно е дошъл момента да опитаме различното защото старата система вече не работи. Ако само един човек отговаря за управлението няма да има това постоянно премятане на топката кой прав кой крив и ще се започне да се работи в таи държава. Искрено се надявам наистина да се стигне до това решение и дано най-накрая да постигнем повече в развитието на нашата държава в полза на българския народ.