Ти кога последно си си идвал в България и колко време стоя, че успя да установиш прекрасното състояние на държавата, до което я е докарал Боко?Брани се защото е единственото правителство което направи нещо и се вижда. Всички други само крадяха и нищо друго. Вярно не е достатъчно има още много да се работи, но все пак има нещо насреща. Не само аз го виждам това, хората също и затова и ГЕРБ винаги печели колкото и да не ти харесва. Когато някой не си върши работата или се хване в корупция веднага се отстранява. Което не може да се каже за опозицията. БСП загуби толкова пъти не успя един представител да смени като нормална европейска партия. Цирк от всякъде. Опозицията е в пълна криза. Бойко ще ги бие пак. Не разбирайте, че боготворя ББ просто съм реалист. Не ми харесва селската физиономия, ходи облечен като пълен селянин. Речника му е колкото на малката ми дъщеря която не е ходила на българско училище. Но на този етап няма какво друго да се направи защото няма друга партия за съжаление която да конкурира ГЕРБ. Ако видя един свестен ръководител в дясно с образование платформа идеи сходни с мойте не бих се колебал да гласувам за него, но до тогава друга алтернатива за РБ лично аз не виждам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (13-07-2020), gambletrade (13-07-2020), КинО (14-07-2020), Bibco (14-07-2020), Нерегистриран (1)
Бойко нищо не прави точно той си гледа неговите интереси и ни продаде на турци и други продаде се той и продаде държавата си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (13-07-2020)
2016 ако се не лъжа за 2 седмици като турист. Ама 1-2 дни заради часовата разлика гледах филми вечерта и спях през деня, ама няма значение видях благоденствието на българската нация. Всички реват, че нямат пари а капанчетата пълни по морето. Алкохола евтин храната скъпа.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
За Аия София нито дума по нашите медии, нашите партии, патриоти, църква и народ!! Продажно племе.
Гласуваш за Бойко, не че го харесваш според теб, но го правиш, сам казваш, че речника му е под всякаква критика и според теб това е най-доброто като политик за нашата държава и незаменим.Брани се защото е единственото правителство което направи нещо и се вижда. Всички други само крадяха и нищо друго. Вярно не е достатъчно има още много да се работи, но все пак има нещо насреща. Не само аз го виждам това, хората също и затова и ГЕРБ винаги печели колкото и да не ти харесва. Когато някой не си върши работата или се хване в корупция веднага се отстранява. Което не може да се каже за опозицията. БСП загуби толкова пъти не успя един представител да смени като нормална европейска партия. Цирк от всякъде. Опозицията е в пълна криза. Бойко ще ги бие пак. Не разбирайте, че боготворя ББ просто съм реалист. Не ми харесва селската физиономия, ходи облечен като пълен селянин. Речника му е колкото на малката ми дъщеря която не е ходила на българско училище. Но на този етап няма какво друго да се направи защото няма друга партия за съжаление която да конкурира ГЕРБ. Ако видя един свестен ръководител в дясно с образование платформа идеи сходни с мойте не бих се колебал да гласувам за него, но до тогава друга алтернатива за РБ лично аз не виждам.
А какво знаеш за политиката у нас освен това от официалните медии - на едно от последните места сме по свобода на словото и от личното впечатление за пълни заведения.
А какво очакваш глад и мизерия по улиците, скоро и това ще стане.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
gambletrade (14-07-2020), minkov (14-07-2020), balcon (14-07-2020)
По свобода на словото ако не лъжа сме пред Русия на Путин , и по доходи отново сме преди тях.Гласуваш за Бойко, не че го харесваш според теб, но го правиш, сам казваш, че речника му е под всякаква критика и според теб това е най-доброто като политик за нашата държава и незаменим.
А какво знаеш за политиката у нас освен това от официалните медии - на едно от последните места сме по свобода на словото и от личното впечатление за пълни заведения.
В този ред на мисли буди недоумение противоречието да хвалим Русия , а да плюем България !
Света София е византийска църква, не българска, и освен ако не влизаме в ролята на някакъв световен защитник на християнството и църквите по света , не виждам от позицията на какви трябва да изразяваме бурни протести.
В момента в източна тракия на територията на Турция живеят около 200 -300 хиляди българо мохамедани до половин милион според някои изчисления . Има цели села населени с тях , знам го включително от български изселници от там . И те отдавна са принуждавани да се пишат турци , не изучават български език и са подложени на асимилация..
Това дали по не подхожда за някакво възмущение или протест от продажното племе за което говориш и то трябваше отдавна да е станало от политиците ни.
Последна редакция от privelege : 13-07-2020 на 22:11 Причина: Флъд, обединяване на постове
Нерегистриран (6), balcon (14-07-2020)
Абсолютно си права. Правя го защото няма алтернатива за сега и не само аз всички гласуват за това най-малкото зло. Но искам да питам всички участници в протеста които скандират " Борисов- 3 оставка". Ок, какво очаквате да се промени след като правителството подаде оставка? За кой смятате да гласувате за следващия парламент? Каква алтернатива предлагате след като си отиде това правителство?Гласуваш за Бойко, не че го харесваш според теб, но го правиш, сам казваш, че речника му е под всякаква критика и според теб това е най-доброто като политик за нашата държава и незаменим.
Убеден съм, че 98% няма да могат да дадат смислени отговори. Същите въпроси важат и за Вас Новак да видим ще се осмислите ли да дадете някакви смислени отговори. Да речем в неделя са новите избори Вие за кой ще гласувате и колко според Вашите очаквания ще спечели партията която подкрепяте. Според мен следните партии ще влязат в бъдещия парламент. Няма да ги подредя по желание, просто ще ги нахвърля:
1. БСП
2. ДПС
3. Обединени патриоти
4. ГЕРБ
5 Слави Трифонов
6 Мая Манолова (на кантар)
Според мен тези ще влязат в следващия парламент. Трябва да изберете една от тези партии защото иначе гласа Ви ще отиде напразно за партия не влязла в парламента.
Та така да видим Вашия избор. Стреляй.![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
То щото все се гласува за по-малкото зло се докарахме до тука.
ndimitrov73 (14-07-2020), balcon (14-07-2020), Нерегистриран (2)
minkov (14-07-2020), Нерегистриран (2)