Компа ти е баш машинката за бачкане. Макар че едно време когато почнах, най-модерните бяха някакви Пентиуми, до колкото си спомнам. Сега стои един такъв забутан , и никой не му обръща внимание. Та при мен са средно на 2 години нова машинка!
Компа ти е баш машинката за бачкане. Макар че едно време когато почнах, най-модерните бяха някакви Пентиуми, до колкото си спомнам. Сега стои един такъв забутан , и никой не му обръща внимание. Та при мен са средно на 2 години нова машинка!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то с такава скорост излизат новости в тази сфера, че машина на 2г си е доста остаряласичкия софт. дето излиза се иска още и още. Аз като си зимах лаптопа преди 2,5г беше една от най-добрите машини на пазара, а сега същите параметри са за някъв среден клас
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
а иначе, ако найстина се изхранвам само от търговията, както ми се иска.....и аз бих си взел една добра машина с лицензиран софт.(според мене има доста голямо предимство, и е удоволствие да се работи с такъв) и както каза колегата в предните постове, ще се занимавам на въпросната машина само с търговия![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не смятам че трябва някаква кой знае каква машина за да се търгува и то на такива платформи. Използвам лап топа си, защото ми е удобен, пък и като имам и други неща да правя - всичко е на едно. Това е въпрос на личен избор.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Работя основно на лаптопа ми - непретенциозният HP 620. Също и на персоналния ми компютър, който е с по-малки претенции и от лаптопа. Вършат ми идеална работа. Не виждам смисъл от по-сериозен хардуер, не работим с тежки графични програми, няколко графики не виждам какво биха толкова натоварили.
Здравейте колеги,
Имам нужда от помощ:
За работа ( най вече за нощтните смени ) и когато съм на път искам да си взема таблет. Разбира се една голяма причина за това е и възможноста да следя "пазара", платформата и новите фундаментални новини от различни източници в нета.
Оглеждам се за по - евтини модели/ марки, защото не искам да взема таблет на цената на лаптоп...
Днес попаднах на тези няколко, които като цена / на изплащане ще вземам който и да е / са ми що - годе добре...
1. Таблет Allview AllDro 3 Speed Duo, 9.7" HD IPS LCD, 16 GB, Android 4.1, 3G, MiniHDMI // http://www.bomba.bg/computers/notebo...d-4-1-3g.html# //;
2. Таблет PRIVILEG MID-10B, 10" TFT LCD, 1024 x 600, Android 4.0, 1GB DDR3 RAM, 8GB NandFlash, mini-HDMI // http://www.bomba.bg/computers/notebo...mini-hdmi.html //;
3. Таблет DIVA PREMIUM 9.7 // http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...VA-PREMIUM-9.7 //;
4.PRESTIGIO MultiPad 8.0 Ultra Duo// http://ardes.bg/tablet-pc/PRESTIGIO+...ltra+Duo-47016 //;
5. Privileg MID-7A // http://www.mobilebulgaria.com/tablets/46/-mid-7a //.
Питането ми е с идеята, че някой може да ги е използвал и/ или има мнение за тях, а защо не и по - добро предложение от тях за мен, като трябва да уточня, че тук / в тази тема / пиша понеже не знам къде другаде, не смятам на 100% да търгувам от него и миля освен за сърфиране и някой друг филм примерно да изгледам. Освен това натрупах много и ценни е-книги за търговия и тази джажа ще ми свърши перфектна работа за това.
Надявам се накой да "удари едно рамо"Благодаря предварително
Таблетите не ме кефят. Пристрастил съм се към лаптопа. И за сега ще си бутам с него.
Svilen (17-01-2013)
Svilen, от тия н
всичките само PRESTIGIO ми е познат като марка, аз бих избрал него, но общо взето като са нови и в гаранция няма голяма разлика, взимаш този който ще ти най-удобен за това което ще правиш с него![]()
Svilen (17-01-2013)
те тва ги удря у земята сичките тия дет си ги разглеждал!!! малко по-скъп ще дойде / 50-70 лв повече / .
http://www.alibaba.com/product-gs/73...00mAh_9_7.html
лични впечатления ще споделя след 2 седмици, като пристигне на брат ми поръчката .
Svilen (17-01-2013)
@Таблетите не ме кефят. Пристрастил съм се към лаптопа. И за сега ще си бутам с него.@
Георги аз съм така с лаптопите, но ще ме зори да разнасям ПЦ-то с мен
@Svilen, от тия всичките само PRESTIGIO ми е познат като марка, аз бих избрал него, но общо взето като са нови и в гаранция няма голяма разлика, взимаш този който ще ти най-удобен за това което ще правиш с него@
На мен Дивата ми е позната от ТВ-тата на бакшишите, Привито от телефоните на двама приятели дето смйваха наред преди време, като си гледаха ТВ на тях въпреки "кучата" им марка ... но тъй или иначе и на мен не са познати кой знае колко, но не ми се дават много пари / дето ги и нямам / за Галакси тапа 2 дето си взе един мой приятел - много пари за такава джаджа...
@те тва ги удря у земята сичките тия дет си ги разглеждал!!! малко по-скъп ще дойде / 50-70 лв повече / .
http://www.alibaba.com/product-gs/73...00mAh_9_7.html
лични впечатления ще споделя след 2 седмици, като пристигне на брат ми поръчката .@
Сигурно е така... той от този сайт ли го поръча и в БГ колко кеш ще рече ? Сега го погледнахне е лош, но ще гледам на изплащане и затова няма как да стане...
ПП. Благодаря на отзовалите се! Ако не беше проблем кеша щях лаптоп да взема, но и това е някакъв вариант...
Последна редакция от Svilen : 17-01-2013 на 22:05