greedy ако може да ми кажеш каква е подходящата машина за търговия?! не трябва ли да отговаря на изискванията на платформата от брокера?!
подкрепям това което си написал, те повечето хора като им заговоря нещо за форекс и ме гледат като полезно изкопаемо
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така изглеждат всички вградени на дъното видеокарти
компа ти е добър, ще понесе два монитора, само гледай РАМ-а да е 2Г или нагоре .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko (23-05-2012)
Момци, машината трябва да е такава, че като и вкючите всичките приложения използваният рам да НЕ превишава 20% а на процесора да седи около 5% използване. Видеото също да е прилично и бързо, но не е чак от толкова голямо значение.
ми общо взето брокерите пишат на сайтовете си минималните изисквания за необходимият хардуер .
пак казвам това не е геймърска машина.а повечето търговски платформи не са алчни за ресурс, та и с по-стари машини става.
единственото условие е добър нет, в днешната ситуация обаче, дори това не е проблем .
и аз мисля, че нета е по-важен от това каква е машината, а за хора фенове на игрите, може и по-мощен компютър![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
изсилваш се с това 20%
по-старите машини не поддържат повече от 4 гиги рам.
2 обаче са напълно достатъчни. в момента при мен работят два метатрейдъра, нинджа, биес плейър и мозила с 5 таба и рама е зает 1.5 Г , което е 75 % и не е проблем върви си гада![]()
Не се изсилвам. Казвам какво е добре. И е доказано, че при заемане на повече от 50% от рама започват процесите да се бавят. За метата може да няма проблем, но за другите софтуери има. И същият този ако си е отворил и браузърът платформата му ще започне да забива защото не му достига ресурс дори и при метата.
Това което правят 90% от хората е "дано мине номера и тоя път".
Според мен който се занимва сериозно с тази работа,трябва на един комп да инсталира само търговските платформи и нищо друго за да няма опасност от вируси и блокажи,а на друг да си рови из интернет и да си прави експерименти.
http://eareview.net/live-forward-test/forex-envy
някой може ли да ми каже има ли хляб в това нещо или просто е скам