Момци някой може ли да даде малко акъл, искам да сложа още един монитор!
Това триглаво животно ще свърши ли работа !?!?
http://www.icecat.biz/bg/p/manhattan...1-6045078.html
Момци някой може ли да даде малко акъл, искам да сложа още един монитор!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
незнам аз искам мощен компютър естественно с легална операционна система от както си взех лаптоп с легална операционна система не искам да чувам за пиратски такива. А относно мощният компютър искам го, защото от време на време се разтоварвам като цъкам на некоя друга игра, и ми се иска да е мощна машината.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
е ти за ква машина го искаш ?Момци някой може ли да даде малко акъл, искам да сложа още един монитор!
последните години видеокартите са двуглави.просто връзваш вторият монитор към видеокартата.
а ако е за един монитор почти гарантирано е слаба да издържи още един
иначе сплитера ще помогне със сигурност![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трактора е на 3-4 години как да разбера дали ще издържи![]()
Включвам и ако каже "ПАТ" значи не е издържал![]()
Intel Pentium Dual-Core Desktop Processor E2180 2.0GHz 800MHz - Процесор
Video Integrated 256MB - само това пише за видео картата
3-4 години в сферата на компютрите си е ужасно много време, но без да кажеш за ква е машината няма кой да ти помогне
моя лаптоп е от преди толко време и вече ми се струва доста остарял, а когато го взимах беше едни от най-добрите параметри
аз бих те посъветвал да отидеш до една от по-големите вериги за компютри(бих ти препоръчал тези които са специализирани за компютърна техника, а не големите маркети за всякаква техника)и там да кажеш какво искаш да направиш, каква машина имаш и консултантите са доста запознати, според мен добре ще те консултират. Аз така бих направил!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Nasko (23-05-2012)
няма проблеми с такава конфигурация.
процесора е добър.видеото е малко слабичко, общо взето изискването е 256 вграден във видеото рам на един монитор, но ако рама на компа ти е 2 гиги нямаш проблем да вържеш 2 монитора.
драганов, ако е за търговия, едва ли ще му помогнат с нещо в големите вериги , а и в малките магазинчета.
машинарията е специфична и не е нужно да е с геймърска конфигурация.всеки дуал кор върши работа. по старите също, но не са препоръчителни.![]()