Нали казаха че наша ракия го убива ако е вярно може да останем само ние Българите и тогава ще стане интересно. За тва пите повече но домашна ракия и се пазете повече и вино само домашно
Нали казаха че наша ракия го убива ако е вярно може да останем само ние Българите и тогава ще стане интересно. За тва пите повече но домашна ракия и се пазете повече и вино само домашно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно това гледах днес по телевизията, че ако кажат на една нация например немците да си седат вкъщи те си седят и кротуват, но като кажат на италианеца да мирувай той хуква да пътува за да избяга от ситуацията. От там идва епидемията в Италия защото хората там нямат нито културата нито дисциплината да спазват ограничения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Италианците днес са убили 6 ма затворници, които са се разбунтували, че са им спрели свижданията заради вируса.
И да мрънкат и да не мрънкат, това е положението, трябва и малко да се мисли, не може да си правиш каквото си искаш и после хоп на разположение болници, тези думички епидемия, карантина си имат значение, но явно много хора не могат да го осъзнаят.
Надявам се се сега борците за правата на човека да се сетят, че нарушаващите карантината нарушават обществения интерес - а дано, ама надали.
У нас ще е същия цирк, тия довчера дето се надсмиваха, сега ще ореват орталъка как не им е подсигурена здравна помощ и как няма това и онова.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да ви кажа че в търново хората масово не носят маски аз съм един от малкото дето носят. То аз съм и един от малкото дето имат понеже навреме се информирах тука и навреме си купих тука и Новак дето писа та благодарение на нея си намерих в железарията. С колкото хора говоря те ми викат че еди кой си техен доктор познат им казал че било обикновен грип. Не пренебрегвайте опасноста коронавируса може да нанася щети на нервната система и на дробовете кел файта че после сте се излекували! Не мога да дам източник щото отдавна го четох това. Също обърнете внимание че смъртните в Италия са 5% на 9170 заразени има 463 смъртни случая това са 5%
Последна редакция от Leo : 09-03-2020 на 20:11
Изобщо не е толкова страшно, тези конспирации са нелепи, фактите говорят другоВируса е пуснат умишлено, въпроса е до колко са наясно със щетите които ще нанесат. Очаквали ли са и, общо да, се стигне до такъв мащаб на заразени и брой починали. Вече има и случай на починала жена на 40 г. В Италия нямат достатъчно апаратура за изкуствено дишане, не могат да поемат вьички пациенти. Паниката е голяма.Лекарите са казали че вече ще подпишат кой да лекуват и кой не, болниците са препълнени, така че става въпрос за нещо много сериозна. Хората са в голяма паника, сякаш си на конищо и гледаш новия филм за края на света и в един момент ставаш главен герой в него. Страшно е!
![]()
minkov (09-03-2020), gambletrade (09-03-2020), kypa (09-03-2020), Jack (09-03-2020), Нерегистриран (2)
Конспирациите за умишлено заразяване вероятно са нелепи, но иначе не трябва да се гледа несериозно на заразата
Вярно е, че в днешния ден са умрели много повече хора от други неща, отколкото от коронавируса, но те са щели да умрат и без да има коронавирус, докато тези умрели от този вирус са свръх нормалната смъртност.
Това от една страна.
От друга - това е ново заболяване и все още няма нито ваксини, нито технология за лечение, нито е ясно какви са дългосрочните щети за боледувалите организми.
Другото е голямата заразяемост - примерно болните от рак, диабет и други подобни са стабилно число - едни умират, други се разболяват, но не масово, докато при този вирус броя на заболелите нараства доста бързо и какво от това, че процента смъртност е малка, като болните са прекалено много
gambletrade (09-03-2020), K_W (09-03-2020), kypa (09-03-2020), Jack (09-03-2020), Нерегистриран (1), renito5 (10-03-2020)
Прави ми впечатление че по новите не казват колко са оздравелите, а само тоталните случаи и умрелите.
Има и такива новини https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/top...t1753426.shtml
China Saw First Day of No New Locally Transmitted Confirmed Cases Outside Hubei Yesterday
Същевременно в Рим продължават да кесят в кафетата и клубовете...
Във Варна също почти не се срещат хора с маски и масово хората си щъкат децата по люлките и игрищата се събират,продавачите дето се срещат с толкова много хора също не носят маски.Да ви кажа че в търново хората масово не носят маски аз съм един от малкото дето носят. То аз съм и един от малкото дето имат понеже навреме се информирах тука и навреме си купих тука и Новак дето писа та благодарение на нея си намерих в железарията. С колкото хора говоря те ми викат че еди кой си техен доктор познат им казал че било обикновен грип. Не пренебрегвайте опасноста коронавируса може да нанася щети на нервната система и на дробовете кел файта че после сте се излекували! Не мога да дам източник щото отдавна го четох това. Също обърнете внимание че смъртните в Италия са 5% на 9170 заразени има 463 смъртни случая това са 5%
Те италианците може би като нашите цигани
Завчера даваха един от нашите цигани дето се канеше да ходи в Италия да работи и като го питаха не го ли е страх от коронавируса, човека казва "къв коронавирус бе, нас циганите даже кърлежите не ни хапят, та един коронавирус"
![]()