Да отпуснали са, седят и ги чакат да пристигнат.
Да отпуснали са, седят и ги чакат да пристигнат.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
По скоро разпределят баницата вече и се очакват оздравелите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://www.youtube.com/watch?v=kzA0PQGyRHk
Заслужава си да се изгледа този материял защото темата е много наболяла...
Последна редакция от pablo : 16-03-2020 на 20:35
Дълъг клип,бях го забелязал и пропуснал,но сега го изгледах,доста интересни неща разказва,звучат и логично....не знам....https://www.youtube.com/watch?v=kzA0PQGyRHk
Заслужава си да се изгледа този материял защото темата е много наболяла...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колко случаи са съобщени?
Ако беше не нарочно изпуснат щяха доста бърже да си го приберат, да заметат ситуацията и никога да не чуем и думичка по въпроса.
Другите работи дето разправя определено са интересни, особено за маршрута на китайските материали през северна Италия и Швейцария.
В Швейцария също има такова скупчване от биотехнологични корпорации.
Някой ако му се струва много дълго видеото да го тури на скорост 1.5 и да го остави на заден план.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не е достатъчно според мен за една доставка само да идва от Китай. Би следвало да е вирусно обогатена, за да предизвика зараза. Поне от три седмици редовно в нашите пощи започнаха отново да пристигат пратки от Китай. Това обаче не е причина за нови случаи на заразени у нас, а според лични мои наблюдения маски и ръкавици до преди 5 дена служителите в пощата не ползваха.Ако беше не нарочно изпуснат щяха доста бърже да си го приберат, да заметат ситуацията и никога да не чуем и думичка по въпроса.
Другите работи дето разправя определено са интересни, особено за маршрута на китайските материали през северна Италия и Швейцария.
В Швейцария също има такова скупчване от биотехнологични корпорации.
Някой ако му се струва много дълго видеото да го тури на скорост 1.5 и да го остави на заден план.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
minkov (16-03-2020), gambletrade (17-03-2020), pablo (17-03-2020), kypa (17-03-2020), Нерегистриран (1), Jack (19-03-2020)
За тия които продължавате да спекулират с това че Бойко ще краде пари ще ви кажа следното. България и Испания горе долу по едно и също време откриха първите случаи на коронавируса. Бойко макар и да не го харесам взе мерки в една, благодарение на което случаите тук са 68, в Испания обаче вече са над 9000 човека. За първи път мога да кажа едно голямо браво на кризистн7я щаб и Борисов защото сега положението и тук можеше да е страшно.Аз подкрепям мерките защото в Италия вече има починали цели семейства, които дори няма кой да погребе, нито къде. Така че аз съм за с две ръце за тези мерки.
Какви мерки е взел, хората редовно си ходят и се тълпят по магазините, не спазват дистанция, бабите по люлките с внучетата, вярно че са по празни улиците, но само главните, по кварталите е същото, маски няма дизефектанти няма, смешно е да говорим за мерки, като не се спазват.
Не искам да отричам заслугите на Бойко, макар че той би могъл да реагира по-рано и по-ефикасно, поне маски да има по аптеките. Но и България с Испания имат големи различия. Не можем да сравним количеството на мигращите хора в тези двете страни. Испания е много по-отворена за света..За тия които продължавате да спекулират с това че Бойко ще краде пари ще ви кажа следното. България и Испания горе долу по едно и също време откриха първите случаи на коронавируса. Бойко макар и да не го харесам взе мерки в една, благодарение на което случаите тук са 68, в Испания обаче вече са над 9000 човека. За първи път мога да кажа едно голямо браво на кризистн7я щаб и Борисов защото сега положението и тук можеше да е страшно.Аз подкрепям мерките защото в Италия вече има починали цели семейства, които дори няма кой да погребе, нито къде. Така че аз съм за с две ръце за тези мерки.