Проучила съм въпроса, тези с ниво на защита FF3 са от най-добрите, там роля играели микроните, които пропускат. Бояджийските скъпите и те били много добри.
Тъй де пазя си кожухчето.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Маските навсякъде стават кът..
Огромни опашки за маски в Южна Корея
Прочети още : https://www.actualno.com/asia/ogromn...s_1436374.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ситуацията в Италия е доста зле има 220 заразени и вече 5-ма починали. Не се знае колко е инкубацията и колко време човек не показва признаци реално може да си болен и да заразяваш другите и да не го знаеш От кораба Принцеса дето беше в Япония хора дето са ги пуснали щот нямат вируса по късно са ги тествали позитивно незнам какво да кажа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лошата новина от Ухан е, че може да те повтори.
Аз съм решила да не се ограничавам с излизанията, но ще си ходя с маска на този етап.
Като следите повече новините за тоя вирус, срещали ли сте някъде за болни в Америка, там си има бая китайски квартали, ама не съм срещал данни за болните?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За щатите има, даже недоволстваха, че са прибрали американците от круизния кораб и са заразени. Мернах някакво инфо за пътник от Ванкувър и Канада диагностициран с корона.
За Южна Америка няма инфо, както и за Африка.
Но то не значи, че го няма. Летището в Етиопия, което е китайско са казали, че няма да прекратяват полетите до Китай.
Далеч съм от мисълта, че всички държави споделят коректно инфо. Израел миналата седмица затвори въздушното си пространство и уж нямаха заразени, а сега вече имали 1. А там е пълно с китайци и виетнамци да бачкат.
Руснаците мълчат, а те бяха от първите които затвориха границата с Китай.
Та май ще излезе, че тепърва ще излиза на бял свят доста неща.
Ситуацията ескалира, гледах кадри от Италия, хората са в паника. Мисля че доста държави не споделят коректна информация. Вируса мутира, имало един китаец, който бил заразен, но симптомите се появили чак на 37 ден от заразяването.
Моментът на заразяването е предполагаем, няма как да го знаят със сигурност. Е, в някои случаи има, но тогава вече става въпрос за съвсем други работи.
Възрастта и разни поразни болести намаляват значително шансовете за оздравяване - сърдечни, онкологични, диабет.
В Италия (поне) две от жертвите са над 80 години.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Във Ирак вече има първи случай а в Италия смъртните случаи са вече 6. В САЩ докладват за 14 случая като от тях 36 са на граждани прибрани от други срани. Не знам как 36 е по малко от 14 ама то на мен математиката не ми е силна те си знаят как да го смятат. Бат Бойко каза че днес свикал кризисния щаб и взел препоръка за 14 дена карантина на пристигащите от Ужан. Нямало кой да му кажи че по новите данни карантината е вече 28 дни но пък хубавото е че понеже полетите от Китай са спрени към други европейски летища ще могат китайците да минават през летище София няма проблем.
Наред са турците да си признаят или и там ще избухне изведнъж като в Иран.