Излекувани е силно казано тъй като не се знае дали се изгражда имунитет след като си прекарал един път затова най добре е търпение и смирение и дистанциика, не сме имали такъв филм досега затова че няма какво да се направи засега!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Безработицата е едно от негативните последствия от пандемията от коронавирус. Явлението, обаче ще продължи. ООН прогнозира намаляване на 195 милиона работни места поради последиците от пандемията
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/pr...s_1457178.html
© Actualno.com
Аз съм един от тези 195 милиона, но не се оплаквам - седя си в къщи, търгувам си на форекс пазара, гледам си сериали и чакам лятото, за да изкарам лаптопа отвън на верандата...Пей сърце!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
На такива като нас където си работим Хоум офис , не ни влияе кой знае колко карантината. Даже сме на далавера, щото няма и къде да харчим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да няма къде да харчим. Всички магазини са си отворени. Купувах от един строителен маркет материали, щот се правя и яз на майстор, шпатловам една стена, утре ша я боядисвам. То само зад лаптопа чивяк изкрейзва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е да зад лаптопа само корем се пуска имах некви плочици останали сега нема нищо, ахах това в кръга на шегата. Хоум офис е яко но не да бачкаш за някой друг, за жалост аз все още бачкам за друг но и това ще се промени. Но най добрто и хубавото е че поне си виждам детето постоянно може да нямам много време даи обърна но си е покрай мен цял ден!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Направо с тоя вирус ни съсипаха а нещо друго има.Вируса е за заблуда на връгат става нещо мн по голямо и участват мн държави във тва нещо и не се знае какво ще стане.Убиха мн хора убиха малкия и среден бизнес убиват и домашните производства ще убият и нас а те си дърпат парите.
Еее чак всички не са.
Поне тези които аз харча там повечко.
Или може нещо да съм се повредила и просто да съм спряла да харча толкова.
Онлайн рядко пазарувам .
Днес колко души казаха, че има по статистика заразени?
Защото ми се наложи да поизлезна малко и си имаше доста трафик по пътищата, за разлика от миналите дни.
Всичко с този вирус тръгна от китайците. Те почнаха първи с тези карантини и извънредни положения. Всички лоши новини тръгнаха от Китай. Само си помислете какво казаха китайците: нямало готова ваксина, не помагало никакво лекарство, инкубационният период е от 14 до 30 дена, няма застраховка че болестта не повтаря, вирусът нападал всички органи на човека и т.н. Да не забравим, че точно китайците измислиха тези Писиар тестове, които ми се виждат пълна глупост. Бъркат ти в устата и носа, където е бъкано от всякакви вируси, с които обаче си съжителстваме без проблем. Факт е, че целия свят копира мерките на Китай. Само че там изведнъж спряха да боледуват, а навсякъде по света стана ад. Сами си правете изводите. Китайците просто ни извозиха яко и сега ще ни мачкат икономически както им хрумне.
Явно детето е малко и не се обучава дистанционно. Преди месец, когато много родители се сблъскаха за първи път с онлайн платформите за обучения, вица беше, че ако фармацевтичните компании не измислят ваксина за коронавируаса до месец, родителите ще го направят.Така е да зад лаптопа само корем се пуска имах некви плочици останали сега нема нищо, ахах това в кръга на шегата. Хоум офис е яко но не да бачкаш за някой друг, за жалост аз все още бачкам за друг но и това ще се промени. Но най добрто и хубавото е че поне си виждам детето постоянно може да нямам много време даи обърна но си е покрай мен цял ден!
За плочките ще му мислим на лято, ако се налага публично да се излагаме на някой плаж, а до тогава има още поне два месеца да влезем във форма.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Ген. Мутафчийски няма как да е довлен от разхлабването на мерките, на него му е ясно, че българският манталитет ще увеличи броя на заразените и е сигурен и както много от нас, че броят на заразените е доста по-голяма бройка и сега, защото у нас просто не се правят достатъчни тестове, защото просто липсват. В потвърждение на това вчера заявиха, че тестовете в Плевен са вече на привършване, а там както знаем се заформи голямо огнище в шивашка фирма и трябва да бъдат изследвани голям брой хора. Наблюденията ми са, че със затоплянето на времето хората стават все повече непредпазливи със спуснатите от кризисният щаб мерки и много от тях се разкарват навън и в магазините с маски тип лигавник под брадата или въобще без маски и са поредното доказателство че обществото ни кат о цяло не е узряло и нехае за здравето си. Какво трябва да се случи за да се разбере сериозността на проблема и да се спазат стриктно правилата , може би нещо подобно на това, като в Испания и Италия , че за да хванем вяра, където явно няма човек може би ,който да не познава някой от жертвие или заразените.Вчера имаше предаване по новините от един парк в София, където премиерът Борисов и кметът Фандъкова разясняваха как ще се ползват парковете. За тях стоеше с маска генерал Мутафчийски и не изглеждаше особено щастлив. Макар че под маската може да е пуснал някоя усмивка в стил Мона Лиза? Но на него това му е работата. Да не одобрява разхлабването на мерките. За нас е важно, че времето е все по-топло и по-слънчево. Това определено влияе добре на нашето самочувствие. А оттам ни вдига и имунитета или поне така би трябвало да бъде. Данните от вчера в световен мащаб показват, че в много държави новите случаи намаляват. Това е чудесна новина и дано най-лошото е вече зад нас.
kypa (03-05-2020)