И като има съвсем противоположната информация от други супер специалисти? Какво да мислим като другата страна казват че оцелявал то 2-3дена върху метални повърхности?Немците защитават тази теза
http://www.focus-news.net/news/2020/...-i-metali.html
Хигиена му е майката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mutsi (24-04-2020), INedelchev (24-04-2020), Нерегистриран (3), Jack (25-04-2020), kypa (28-04-2020)
Решаваш на кой да вярваш, според това, което носиш на раменете си. Статията я пуснах, защото подкрепя разсъжденията на колегата за заразността.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
mutsi (24-04-2020), INedelchev (24-04-2020), Jack (25-04-2020), Нерегистриран (2), kypa (28-04-2020)
За мене е непонятно как все още не могат да разберат как се пренася и колко оцелява вируса. Ваксината е ясно че ще е догодина ако изобщо, обаче ако това не се знае то излиза че нищо не се знае.
Аз лично за мен си съм по-склонен да вярвам в теорията, че предаването не е чак толкова лесно в предвид малкото заразени до момента. Има стотици хиляди хора, които не спазват режима и въпреки ограничените тестове досега трябваше да има много повече официално заразени.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mutsi (24-04-2020), INedelchev (24-04-2020), Novak (24-04-2020), Нерегистриран (4), Jack (25-04-2020), kypa (28-04-2020)
Как коронавирусът възроди любовта към доносите
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/ka...s_1456071.html
© Actualno.com
От скука човек не само доноси може да се заеме..Тук един стоматолог изтрепа 23-има невинни канадци..май също изперкал от карантината.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
INedelchev (24-04-2020), Novak (24-04-2020), Jack (25-04-2020), kypa (28-04-2020)
100, нали Щаба каза в една от своите пресконференции, че откриват 1, 2 на всеки 10 заразени. Т.е сега ако гледаме официалната статистика на заразените, която е 1171 човека https://www.worldometers.info/corona...ntry/bulgaria/ и го умножим по 8, излиза че 9368 човека са заразени. Тази цифра хич не е малка.За мене е непонятно как все още не могат да разберат как се пренася и колко оцелява вируса. Ваксината е ясно че ще е догодина ако изобщо, обаче ако това не се знае то излиза че нищо не се знае.
Аз лично за мен си съм по-склонен да вярвам в теорията, че предаването не е чак толкова лесно в предвид малкото заразени до момента. Има стотици хиляди хора, които не спазват режима и въпреки ограничените тестове досега трябваше да има много повече официално заразени.
Не мисля, че карантината му е била проблема на тоя. Просто е един от многото, неприбрани навреме, където им е мястото. Иначе, за оправдания - има, каквото се сетим може да ни е виновно.Как коронавирусът възроди любовта към доносите
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/ka...s_1456071.html
© Actualno.com
От скука човек не само доноси може да се заеме..Тук един стоматолог изтрепа 23-има невинни канадци..май също изперкал от карантината.
За ваксината съм по-консервативна и да изкарат скоро някоя първите ще са опитните мишки. Стандартния срок за пускане на ваксина след изработването й бил 5-7 години, говорят вече консервативните, че може да се съкрати до 2-3 години при бързо предвижване на процедурите, ама чак догодина вече въобще не ми звучи добре.За мене е непонятно как все още не могат да разберат как се пренася и колко оцелява вируса. Ваксината е ясно че ще е догодина ако изобщо, обаче ако това не се знае то излиза че нищо не се знае.
Не разбират щото не изследват, досега се експериментираше.
Типичен пример за грешките, от които не се учат правителствата, при предишния корона вирус сарс - таткото на ковид, епидемията е затихнала и не са правени никакви сериозни изследвания. Вирус минал и заминал. Сега изведнъж настана паника и сега и берем резултати. Ето ти го семейството на корона вирусите
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...83%D1%81%D0%B8 - тера инкогнита освен общо инфо за всеки.
След испанския грип - учените десетилетия са проучвали и разработвали лекарства и ваксини и пак някой от семейство на грипа поднася неприятни изненади.
А това въобще не е проучвано.
Не му е тук мястото, но ще си го напиша, здравето на хората е стока - да погледнем онкологичните заболявания, все още нелечими, но не се и работи усилено в тази насока, защото няма много финансиране, нови неща почти не излизат, основно от проучвания финансирани от дарители и фармацефтичните компании си бръмчат да си продават това, което е одобрено и дотам.
Защо това е така, заради политиката на финансиране на общественото здраве по света и насоченастта на здравните услуги към финансова ефективност.
Сега нямаме нужда от болници закриваме ги, сега ще ни трябват откриваме, да де ама това не е шивашки цех, да го оборудваш и влизайте да работите - кой да работи - итензивната медицина е високоспециализирана и даже всеки лекар не може да влезе да работи вътре.
В Италия тези проблеми на здравните системи лъснаха в цялост, публична, огромна, най-скъпата в Европа и насреща пълен колапс и неефективност
А с епидеомилогимно проучване, каквото държеше да се направи МС с бързи тестове, което се случи преди 2 месеца като идея и се отхвърли, вече щяха да са наясно и да имат някакви данни на които да стъпят, а не да гадаят и въртяха и сукаха и сега правят същото по професии, но това е някакво осакатено епидемиологично проучване, защото не в случайна представителна извадка, както било по протокол.
И сега да видим парите за тези проучвания - на мвр работниците - плати МВР-то, на столична община и на транспортните работници плати - общината, на банско от държавния бюджет дадоха половината тестове другите плати ДП
Дарител е дарил сега за съдебната система и почват там. Но едни 3 000 -5 000 тестове на случайна подборка нямааааааа
Дотук никъде не прочетох и не видях нещо да се плаща от Здравна каса и МЗ у нас и ми изниква въпроса - какво става с тоз бюджетец там за здраве.
Последна редакция от Novak : 24-04-2020 на 14:11
Emil Enchev (24-04-2020), Нерегистриран (5), Lucky13 (24-04-2020), GeorgiRR (24-04-2020), 100 (24-04-2020), INedelchev (24-04-2020), Jack (25-04-2020), kypa (28-04-2020)
Те не че правят кой знае колко тестове.Вече много хора публикуват в фейсбук че са изкарали вируса без никой да си погрижи за тях.Тестове също са били отказвани. Мисля че много хора изобщо не са в статистиката просто българина е свикнал да оцелява сам. Дано и този път се окажеме курав народ .За мене е непонятно как все още не могат да разберат как се пренася и колко оцелява вируса. Ваксината е ясно че ще е догодина ако изобщо, обаче ако това не се знае то излиза че нищо не се знае.
На частно ли са с иплащали тестовете и какви тестове са правили бързи или серологични.Те не че правят кой знае колко тестове.Вече много хора публикуват в фейсбук че са изкарали вируса без никой да си погрижи за тях.Тестове също са били отказвани. Мисля че много хора изобщо не са в статистиката просто българина е свикнал да оцелява сам. Дано и този път се окажеме курав народ .
Нерегистриран (4), kypa (28-04-2020)
Как мислите, дали ще премахнат ли извънредното положение, или докато не изтребят малкия и среден бизнес, карантина до дупка. Имам един познат със строителна фирма, в момента е подизпълнител в София, наложило му се е, да намали малко надниците на работниците, но иначе се строи с пълна сила.