Възможно при различни производители и капките са различниТука си в грешка. Една капка е много малко. Самият доктор Кантарджиев като го питаха как да си засилим имунитета спомена за 5 ( пет ) капки витамин Д на ден. Няколко пъти съм го чувала да го казва. В упътването на самото лекарство пише 4-6 капки дневно. Най-добре ще е да се излагаме повече на слънце, но за съжаление в последно време това е лукс.При мен в упътването пиши: за бебета, деца и възрастни по една капка дневно. Затова и се учудих че пиеш по 4-5 капки. Ама и аз ще пробвам да увелича малко количеството на капките...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Расте защото броят на тестовете им е меко казано огромен, а пък американците са си паникьори, колкото по задоволен и егоистичен е един човек толкова повече се страхува за задника си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има полза наистина, и от С и от Д, въпреки че един случай като познатата ти не е статистика, аз също бях в нейната роля с три болни деца, болни колеги, без изолация и без витамини, и не се разболях, е сега пия и Д и С и сребърна вода и зеолитна вода и чай инуностимулиращ, но гаранцията не знам има ли я някъква.Във връзка с вашата дискусия за видтамин Д, аз бях чул конспиративната теория, че нарочно се втълпява, че предозирането е вредно, защото реално засилвал в пъти повече имунитета от витамин Ц. Така населението щяло да бъде много по-здраво, а фармацефтичните компании - по-бедни. За теорията не знам, но има реална полза, защото на една позната и бяха предписали ударни дози витамин Д за известен период, около нея (на работното място) всички изкараха грипа преди 4-5 месеца, само тя не можа да се разболее...
При различните лекарства е различна вероятно концентрацията на витамин Д. Затова най-добре си чети инструкцията. Зависи и за какво се пие. Например за бебе с рахит се препоръчват от 20 до 40 капки. Минахме 600 хил. вирусоносители. Тая статистика е много подтискаща и също така подвеждаща. Защото ако за всяка болест почнем да броим колко са болни всеки ден сигурно коронавируса ще се окаже в дъното на класацията. Много е изнервящо, че така се акцентира върху него.
Трябва много да се внимава, защото релните заразени са много повече от тези 313 души. Позната е с корона, теста си го е направила за нейна сметка. От РЗИ (май) са й казали да остане под карантина вкъщи. Останалите членове на семейството, ако искат да се тестват пак трябва да е за тяхна сметка. Не са търсили други контактни лица, като колеги, роднини...както се тръби по пресконференциите, че се издирват и се тестват. Прах в очите са тия представления по телевизията. Мащабите на заразените са много по-големи и бомбата ще избухне от "нищото"...Има полза наистина, и от С и от Д, въпреки че един случай като познатата ти не е статистика, аз също бях в нейната роля с три болни деца, болни колеги, без изолация и без витамини, и не се разболях, е сега пия и Д и С и сребърна вода и зеолитна вода и чай инуностимулиращ, но гаранцията не знам има ли я някъква.
Мащабите са подобни на мащабите в страните които правят много тестове като Германия и САЩ, въпреки че германците вече спряха с многото тестове.Трябва много да се внимава, защото релните заразени са много повече от тези 313 души. Позната е с корона, теста си го е направила за нейна сметка. От РЗИ (май) са й казали да остане под карантина вкъщи. Останалите членове на семейството, ако искат да се тестват пак трябва да е за тяхна сметка. Не са търсили други контактни лица, като колеги, роднини...както се тръби, че се издирват и се тестват. Прах в очите са тия представления по телевизията. Мащабите на заразените са много по-големи и бомбата ще избухне от "нищото"...
Апарат за изкуствена вентилация на дробовете на едновременно 2-4-ма пациенти е създаден от руската Федерална медико-биологическа агенция
Прочети още : https://www.actualno.com/europe/rusi...s_1447365.html
© Actualno.com
Вчера гледах че и в Италия включват по двама на един респиратор.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Според мене истината е, че този вирус циркулира още от октомври-ноември миналата година и вече много хора са го преоболедували. Повечето го карат леко на крак. Усложнения има само при определени хора. Трябва да се насочат натам усилията да се разбере какво дава сила на коронавируса в определени човешки организми. Аз като се замисля съм го прекарала още декември-януари, защото моето детенце имаше хрема и си кашляше редовно. Не е драма, защото така сме всяка зима. Боледуваме си заедно на крак всички. За капак в детската градина имат най-малкото 2 китайчета. Деца на персонала от близкия китайски ресторант. Ако не беше истерията по медиите дори нямаше да се замисля от какво сме боледували. Като дете къде по-тежки грипове съм карала или поне такива спомени имам. Дори пневмония бях хванала и съм я запомнила, защото всеки ден сутрин и вечер в къщи идваше мед. сестра да ми бие инжекции. На едно малко дете няма как да не му останат лоши спомени от това. Тогава бяха едни големи стъклени спринцовки с дебели игли.Трябва много да се внимава, защото релните заразени са много повече от тези 313 души. Позната е с корона, теста си го е направила за нейна сметка. От РЗИ (май) са й казали да остане под карантина вкъщи. Останалите членове на семейството, ако искат да се тестват пак трябва да е за тяхна сметка. Не са търсили други контактни лица, като колеги, роднини...както се тръби по пресконференциите, че се издирват и се тестват. Прах в очите са тия представления по телевизията. Мащабите на заразените са много по-големи и бомбата ще избухне от "нищото"...
Мн добре казано и аз мисля така.Ние също го искараме на крак преди месеци цялото семейство ни нареди един след друг и мисля и аз че го искараме.Има нещо но трябва да се провери мисля че вироса напада определени гени по стари или по млади незнам но има нещоСпоред мене истината е, че този вирус циркулира още от октомври-ноември миналата година и вече много хора са го преоболедували. Повечето го карат леко на крак. Усложнения има само при определени хора. Трябва да се насочат натам усилията да се разбере какво дава сила на коронавируса в определени човешки организми. Аз като се замисля съм го прекарала още декември-януари, защото моето детенце имаше хрема и си кашляше редовно. Не е драма, защото така сме всяка зима. Боледуваме си заедно на крак всички. За капак в детската градина имат най-малкото 2 китайчета. Деца на персонала от близкия китайски ресторант. Ако не беше истерията по медиите дори нямаше да се замисля от какво сме боледували. Като дете къде по-тежки грипове съм карала или поне такива спомени имам. Дори пневмония бях хванала и съм я запомнила, защото всеки ден сутрин и вечер в къщи идваше мед. сестра да ми бие инжекции. На едно малко дете няма как да не му останат лоши спомени от това. Тогава бяха едни големи стъклени спринцовки с дебели игли.
Да и ние минахме една много неприятна кашлица след като моя приятелка ми беше на гости от Испания. Мале през ноща става с такава кашлица че имах чувството че ще се задуша. Нищо друго ми нямаше, тя също каза че я е минала. Продължи около седмица. Пих два пъти такипирин (това го изписват в Италия ако имаш коронавирус и два пъти детски сироп за кашлица) това е. Тогава и на мен ми мина през ъкъла дали не го изкарахме. Но като се замисля по-добре да не знам![]()