На 57.52 има пивот ниво, най-вероятно може би натам да отиваме. Ако наистина го стигнем сигурно няма да остане време за хубав ъп днес.
На 57.52 има пивот ниво, най-вероятно може би натам да отиваме. Ако наистина го стигнем сигурно няма да остане време за хубав ъп днес.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кей, мАни техническите нива, при тотално фундаментално и политически модериран пазар)
)
ГлЕ кви мандрЪсания прави - 6-7 долара на ден суингове)
)
Важно е да го фАщаме и ние отвреме нарвеме)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мандръсаньето точно между пивот нивата се извършва, поне по-голямата част от него.Няма нищо случайно на петроленият пазарь.
Сулейманю като пуцаха ъпа го започнаха да го гласят един час предварително.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не са ли много наблизко двете дъна, че да се брои за двойно? И аз си мисля, че трябва да има малко ъп преди следващия крак надоле, обаче това да го броя за двойно дъно някак не ми изглежда особено добра идея.![]()
Иначе пробив на практика вече има.
Пивот ниво за утре има на 56.35.
Метнах му се на дълги на петролеца има там.едни 2-3долара за даване нагоре пък после ще го видим кое как
И яз за ъп си мислех, обаче сега като гледам те това дето го дискутирвахме снощи за двойно дъно най-вероятно може би ще се наложи да се провали и да трябва да нарисуваме ново дъно преди ъпа. Пивот има на вчерашното дъно и после на 54.08.
Вчерашния бар няма страшно ако го чукне и падне малко под него,това не е рядко при петрола да отнася пин баровете,но съм предвидил повечко да почакам,гледам 53.80ако падне до там ще.добавя.
До сряда ако не изплющим 56.56 язе си мисля перспективата за по-малко от 52 става, даже може би 50. И после бърже нагоре.
РЕЙДЖЮВИЦА - от върха директно до дъното и после обратно.![]()
За петролеца писах в другата тема.Снощи му наляха някакви големи обеми около ниво 55.20$. Това едва ли ще му позволи да пада по-надолу, поне за сега. Иначе борбата според индикаторчето е била на 54.90. Предполагам,че днес ще тества снощните обеми, а може и до 54.20 да слезе. Предполагам че след това ще качи към 56.66-56.68. Ако решат да го държат ниско, едва ли ще го пуснат в близко време над 57.90$. За сега ще си правим стратегии за търговия в диапазона 54.80-57.90$.
не е препоръка
![]()