е стараят се да не пада ама ей ги още 10 процента на долу че и повече???богатите лапаааат в момента ние броим мухите.тва са едни от най ценните движения защото цената е малка а движенията процентно са много големи .времена за супер трейд бих казал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен не е чак толкова време за трейд, щото те процентите големи, ама в пари нищо не са. Нагоре, надоле по цял ден и накрая си стои горе долу на едно и също място от известно време. Няма ясни сигнали, няма сериозни насочени движения. Въобще пазари дето след по-висок връх, правят ново по-ниско дъно от предишното и после наобратно не ми харесват.
Принципно сега петрола е за инвестиция в дългосрочни дълги, защото все някога ще започне да поскъпва, а няма още много на къде да пада.
Ама инвестициите не са за мене, първо защото нямам достатъчно капитал и второ защото съм спекулант, а не инвеститор.
ти наистина ли го мислиш това???моля те уважавам всички тук но това беше много глупаво което го каза!!!тва с по високия връх а след това по ниско дъно е за валутите тук говорим за петрол ....чак да млъкна че мога да избухна а не искам .всеки си има мнение...приемам че си прав за себе си и млъквам.Според мен не е чак толкова време за трейд, щото те процентите големи, ама в пари нищо не са. Нагоре, надоле по цял ден и накрая си стои горе долу на едно и също място от известно време. Няма ясни сигнали, няма сериозни насочени движения. Въобще пазари дето след по-висок връх, правят ново по-ниско дъно от предишното и после наобратно не ми харесват.
Принципно сега петрола е за инвестиция в дългосрочни дълги, защото все някога ще започне да поскъпва, а няма още много на къде да пада.
Ама инвестициите не са за мене, първо защото нямам достатъчно капитал и второ защото съм спекулант, а не инвеститор.
А не се притеснявай, то така си говорим и всеки може да си има мнение.ти наистина ли го мислиш това???моля те уважавам всички тук но това беше много глупаво което го каза!!!тва с по високия връх а след това по ниско дъно е за валутите тук говорим за петрол ....чак да млъкна че мога да избухна а не искам .всеки си има мнение...приемам че си прав за себе си и млъквам.
Що при петрола да е по-различно.
По-високите върхове и по-ниските дъна или обратното според мен са сигнал за несигурност и неяснота на пазара. Няма значение дали е петрол или друго.
Аз между другото съм сравнително нов на петрола - от около 6-7 месеца го трейдвам, та може и да съм изтървал нещо де.
Във всеки случй и голяма глупост да съм написал, няма причина да избухваш де, карай я по-спокойно, в крайна сметка всеки сам решава как да си губи парите.
проблема е че никой не е влязъл с идеята да загуби нали?не се ядосвам спокойно минало ми е толкова много през главата че за такива дребни неща думата нерви е празна от съдържание.просто изказвам мнение нищо лично.ами дъното на петрола което е абсурдно за сега е на 25 долара но това не е акция а е петрол .не знам как да ти го обесня по просто.това е петрол той е навсякъде около нас .като извадиш салама от хладилника той е в опаковка която се произвежда от съставка на петрола .в самия хладилник пластмаси кабели боя и аз не знам какво още има елементи от петрола .може и да сбъркам някъд ено тва е общо взето не ми се минава в детайли и удребняване ама той е тук и той е там.петрола е навсякъде и проблема ще е когато започне да свършва според мен макар че до тогава преобразуващата промишленост ще е на доста по добро ниво от сега и пак ще намерят умните начин.но това няма да е в нашият живот ..даноооооооА не се притеснявай, то така си говорим и всеки може да си има мнение.
Що при петрола да е по-различно.
По-високите върхове и по-ниските дъна или обратното според мен са сигнал за несигурност и неяснота на пазара. Няма значение дали е петрол или друго.
Аз между другото съм сравнително нов на петрола - от около 6-7 месеца го трейдвам, та може и да съм изтървал нещо де.
Във всеки случй и голяма глупост да съм написал, няма причина да избухваш де, карай я по-спокойно, в крайна сметка всеки сам решава как да си губи парите..чи така де пр евро долар до дъно имаш 108 фигури до връх незнайно.108 фигури по 10 долара са ти 1080 долара за 0.01 а всъщност в инстата са 108 !!!!а петрола е 25 .
Днес даже по вечерните новини чинно ни уведомиха, че цената на петрола се била вдигнала с някакви сериозни проценти, тъй като се очаквала развъзка от срещата на върха. Чудя се, като преписват новините, толкова ли не могат да погледнат една графика, че момента, в който сената се вдигна, пак се върна там, откъдето беше тръгнала.
Който има 15 минути време, може да погледне това клипче $10 долара за барел - може...
https://www.youtube.com/watch?v=qrjzhwrYxFs
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Близко е дъното, обаче не е готово още.
Другата седмица най-вероятно може би със сигурност ще изплющим ново дъно. Шансовете са да е бързо и да се върнем веднага нагоре и туй да му е.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Става все по интересно
Подозиром, че ще трябва да се съкращават добивите с повече от 10 милиона барела...
Т.е. да сложим отложени ордери за покупки от $18 за $25 примерно, или да купим и да държим. Всеки сам си преценя според възможностите на сметката, с която търгува.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.