Италия имат най-малко случаи за последните 3 седмици. В Испания новите случаи също намалят. Аз се анагжирам с дълго евро от 1,0798. Затворих Дау. Оставам с еврата и Никей.
Италия имат най-малко случаи за последните 3 седмици. В Испания новите случаи също намалят. Аз се анагжирам с дълго евро от 1,0798. Затворих Дау. Оставам с еврата и Никей.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Г-н Джонсън е в Интензивно отделение. Пазара реагира негативно, но аз не мисля, че това е негативна новина. Ще се ангажирам с контра дълги от 1,2257.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Като гледам как върви надолу паунда като пирон в кисело мляко, явно никак не е добро състоянието на г-н Джонсън. Чак започвам да се притеснявам за него.
И аз му ударих една контра от 1.2240, ама за сега не ми се получава много добре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Г-н Тръмп нощес е говорил за още един кръг директно раздаване на пари на населението. Предполагам, че става въпрос някъде около 300 милиарда. Да конкретизирам, че това са пари отделно от тези на Фед. Напечатаните от Фед 1 трилион и 280 милиарда за последните 2 седмици са отделна графа.
Не трябваше да затварям дългия Дау вчера. Днес с отварянето на маркета ще е същата стратегия. Изчаквам 2-3 минути, и нови дълги.
На петроля пак в изходна позиция - 50/50.
Даже май 61.8 на 38.2 в полза на евентуален даун.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Дау Джонс пак ли ще качи 5-6%? Ами това май беше целта на цялата тази сценка с коронавируса. Обезцениха индексите, панираха хората и създоха хаос. Сега си купуват на безценица и си пълнят гушите. При това с ония пари дето Фед и другите централни банки им подариха. За бедните пак няма нищо.Г-н Тръмп нощес е говорил за още един кръг директно раздаване на пари на населението. Предполагам, че става въпрос някъде около 300 милиарда. Да конкретизирам, че това са пари отделно от тези на Фед. Напечатаните от Фед 1 трилион и 280 милиарда за последните 2 седмици са отделна графа.
Не трябваше да затварям дългия Дау вчера. Днес с отварянето на маркета ще е същата стратегия. Изчаквам 2-3 минути, и нови дълги.
Направих няколко неуспешни опита за дълги Дау след отварянето. Неправилно преценен фундамент или премаркета беше калкулирал всичко в цената много точно. Отказах се от дългите.
Aquila (07-04-2020), minkov (07-04-2020), jssj (07-04-2020), alba (07-04-2020), koceto1111 (07-04-2020), Kikos (07-04-2020), balcon (07-04-2020), kypa (07-04-2020), Нерегистриран (1), pablo (08-04-2020), Vili (08-04-2020), jeksana (09-04-2020), kikicha (13-04-2020), Vik1 (15-04-2020), Orha (07-06-2020)