Петрола и той яко дълбае надолу и стигна до ключова подкрепа. Възможна е корекция, а може и директен пробив до към 43 долара да има
Петрола и той яко дълбае надолу и стигна до ключова подкрепа. Възможна е корекция, а може и директен пробив до към 43 долара да има
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петрола по всичко личи, че ще падне вече под 50 долара за барел![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Толкова директно, но на какво отгоре? Според мен се очакваше мнението на СЗО. Решението е - няма пандемия, има епидемия. Вируса е нов и непознат, предпазни мерки трабва да се вземат, но в разумни граници. Засега смъртността от вируса не превишава тази от други подобни сезонни вируси. Това, че Китай е решил да изолира градове - ОК, но това е решение на Китай, което според СЗО не е обосновано и само води до загуби за икономиката, които не са оправдани. Има оптимистичен полъх. Пак ще летят самолети и пак ще се се гори петрол...
На петролеца по принцип чисто технологично ще му отива една седмица рейдж около ГАПЪТ, т. е. в началото на следващата седмица да отидем до 55. Ако не измислят нещо друго фундаментално, естествено.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Пресичането на линиите на Ичимоку на Н4, което очаквах е вече факт. Спокойно мисля да изчакам лимита на еврото.
![]()
Повечето двойки ххх/jpy гледат нагоре. Аз имам дълги eurjpy, но се замислям да отворя и audjpy, ако батко usdjpy поведе хорото.
![]()
Ами де да знам на какво отгоре. Аз разсъждавах върху техниката на графиката. Този грип хич не ми изглежда толкова фундаментален за петрола, за да го имам предвид.Толкова директно, но на какво отгоре? Според мен се очакваше мнението на СЗО. Решението е - няма пандемия, има епидемия. Вируса е нов и непознат, предпазни мерки трабва да се вземат, но в разумни граници. Засега смъртността от вируса не превишава тази от други подобни сезонни вируси. Това, че Китай е решил да изолира градове - ОК, но това е решение на Китай, което според СЗО не е обосновано и само води до загуби за икономиката, които не са оправдани. Има оптимистичен полъх. Пак ще летят самолети и пак ще се се гори петрол...
Ако решат да ограничат дори и 15% от всички полети само до и от Китай, а във вътрешността на страната продължат да се изолират цели градове - тава е значим спад в потреблението на петрол. Ние все пак търгуваме фючърси, а бъдещето засега не изглежда никак розово, поне по медиите. Затова и анонса на СЗО дойде навреме.
От една страна свиването на транспорта и икономиката като цяло значат по-малко потрЕбление на петролец. От друга страна докторските усилия, както и фашизъмът необходим за постигането на ограниченията също гори немалко бендзин. Ако има Консперация би трябвало последиците за икономиката да са доста по-големи отколкото за обикновен природен феномен.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Продължавам да държа къс Дау от 28 530, като вчера по едно време бях на -400 пункта. Все още смятам, че нещата ще станат по-зле преди да станат по-добре. Грешката ми е, че не отчетох, че Амазон ще изкарат също блокбастър отчет, а от Световната Здравна Организация ще се правят, че нищо не се е случило.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.