Смятах да вляза отново къси Дау чак утре заради търнъраунд тюздей, но Дау на 28 600 ми се струва прекалено висока цена. Отново къси, като ще добавя при възникването на Лошата новина, която се бави.
Смятах да вляза отново къси Дау чак утре заради търнъраунд тюздей, но Дау на 28 600 ми се струва прекалено висока цена. Отново къси, като ще добавя при възникването на Лошата новина, която се бави.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Добавка дълго злато 1580 и къси долар-йена 108,78. Изобщо не трябваше да затварям вчера. Йената даже я затворих на 108,93. Но се подлъгах, че ще имаме обръщащ се вторник. При това всички чакат супер яките резултати на Апъл, които ще излязат след затварянето на маркета. И въпреки това Дау пада. Къси съм макар и от лоши нива, но съм си оставил маржин, като излязат добрите резултати на Апъл в 23:00, да направя добавка от по-хубави нива.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Според някои трейдъри "гурута" петрола щял да достигне 40$ до края на годината.
Злато, Дау и йени затворени на загуба. Трябваше да се придържам към първоначалния си план - да изчакам да мине вторника и отчета на Апъл. Който е нетърпелив, си плаща. Връщам се към план А - нови къси, но чак сряда сутрин.
Какво да го правим евро/долар? Тази валутна двойка ми изпили нервите последните дни. Няма волатилност още от миналата година, но чак такава инертност идва в повече. За сметка на това индексите и златото са много подвижни, но посоката там ми е съвсем неясна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евро/долар най-добре да не търгуваш. Няма смисъл при тези движения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо не го правя само го гледам, за петрола ще изкачам утре да минат запасите, боцнах някакъв къс паунд, но и него го слагам на резервната скамейка заради 31, та май само се ослушвам.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ами дръж къси позиции на еврото
Аз съм на къси.
Абе с Епъла малко по-внимателно щото излязоха едни съобщения, че актуалния им бюджетен телефон щял да се забави малко заради грипа в Китай, та може и да върнат малко капитализацияДобавка дълго злато 1580 и къси долар-йена 108,78. Изобщо не трябваше да затварям вчера. Йената даже я затворих на 108,93. Но се подлъгах, че ще имаме обръщащ се вторник. При това всички чакат супер яките резултати на Апъл, които ще излязат след затварянето на маркета. И въпреки това Дау пада. Къси съм макар и от лоши нива, но съм си оставил маржин, като излязат добрите резултати на Апъл в 23:00, да направя добавка от по-хубави нива.
Тестваме ГАПЪТ на петролют. Нагоре пивот нива има на 54.43, 55.99 и едно междинно на 55.17.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.