При петролеца ще избягвам днес и утре дълги даже и при сигнал,според мен тренда е мечи и срещу него не ми се влиза ,а инак допускам някоя корекция нагоре,но ще я изчакам да свърши.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На петролецът още малко надоле трябва да има до ГАПЪТ септемврийският и от там вече да може някакъв вид дълго. Ситуацията язе си мисля ще е повече рейджювица отколкото тренд надоле.
Самоледът 737 май само дългите варианти са опасни. И не само Боинга, Аирбусът също имат тънък и дълъг модел и също е опасен. Руският самолед дето гръмнаха над Египет беше такъв.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Според мен благоприятното развитие на конфликта е вече в цената. Аз обаче ще си подържа дългите долър-йена още малко, щото има всички индикации утрешните пейроли да са блокбастър. 250К+
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Г-н Карни с негативен коментар за Британската икономика тази сутрин. Коментара е бил към 11:30 наше време, но аз чак сега научавам за него. Все пак си мисля, че има още валю в късите. Ангажирах се с къси от 1,3020 като се надявам на пробив на 1,3000
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
На кабелът в рамките на месеца трябва да тестваме ноемврийското дъно язе си мисля, а в рамките на следващата седмица декемврийското. Като декемврийското още от първият път може да не му се размине само с тест.
Споко това не е нищо , сега едва започва с негативизма цялата британска икономика
И ще видиш не след не дълго . как ще избухне гражданска война , и без това има голямо разделение между населението на Британците![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Карню от гледна точка на пазарната ситуация за чеп за зеле не става, колко години не е излизал от офиса и 20 пипа в една посока не може да изкара. Хич въобще хептен нищо не зависи от него. Карню по-добре да слуша Фафата какво казва и тогава да си гласи речите, че поне малко да изглежда сякаш знае какво се случва.
Преди края на месеца има ли друга значима дата за Брейкзита?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нюзуйк с репортаж, че всъщност Иранските военни са свалили Украинския самолет по погрешка. Купих си малко акции на Бойнг от 335,8