На петролецът опитът за затварянето на ГАПЪТ общо взето може да се брои за неуспешен, вероятно може би да последва пивотът на 50.54. И после вече става интерестно.![]()
На петролецът опитът за затварянето на ГАПЪТ общо взето може да се брои за неуспешен, вероятно може би да последва пивотът на 50.54. И после вече става интерестно.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Маркета отвори и аз затворих Дауто. Може би трябваше да изчакам речта на Тръмп, където щеше да каже, че всичко е вери грейт, Америка из намбър уан, няма Коронавирус и т.н., но не ми е присъщо да държа дълги в тази обстановка. Късо също няма да влизам. Трябва някакво ново развитие, за да се активизират отново късите.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
И този път спази тренд линията от върха на 7 януари по останалите върхове на Н4. На мен 28% загуба за 28 дена ми се струват много. Все пак петрола не е криптовалута...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На петролеца определено няма да го бъде дъното тука.
Интересно че и Златю пада яко днеска, а обикновено се движат в противоположни посоки с петролеца като има хубави движения.
На Златю стигнахме 1/4 от рейджа, явно не е достатъчно и сигурно ще ходим и до 0 или -1/4, 1535 и 1515.151515151515 съответно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Забелязах, че гн- Лоу ще говори тази нощ. Не виждам как може да е позитивен с тези пожари там, и с Коронавируса който му чука на вратата. Аз се ангажирах с къси Озита от 0,6729.
Дори и да е позитивен в изказването си, пак няма да затворя. Има достатъчно негативи да тежат на Озито.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Аз се метнах на дълги озита както вече казах че ще направя,също така и дълги на евро йена,имам известни съмнения, че озито може да спре още на 23 фибо,но по-вероятното според мен е минимум 38 фибо или още по нависоко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При еврото всичко зависи от това как ще реагира пазара когато цената влезе във зоната. Там със сигурност има отложени поръчки, но има и много входове на " удължили", които са разпознали формирането на голям " пин-бар", който впоследствие се провали. Въпроса е дали ще бъдат затворени или ще бъдат оставени с надежда за печалба. Иначе нивата се виждат на картинката и аз ще си правя стратегии за търговия по тях.
не е препоръка
![]()
Как само подскочи двойката евро/йена. Това е знак за някакъв оптимизъм. Това което намирам като новина е, че имало пробив в борбата с коронавируса. Във Великобритания почти били готови с ваксината срещу вируса. Така поне пишат в интернет. Дано е вярно. Логично е това да е добър стимул за финансовите борси.
Слухове, че китайците са открили ваксина срещу Коронавируса. Ако новината се окаже вярна, няма да има смисъл да държа късите Озита, и за това ги затворих. Следя за потвърждение, за да се ангажирам с дълги Дау.