Ако индексите коригират, то и петрола би трябвало да коригира тази седмица. Все пак едва ли паниката ще отмине толкова лесно.
Ако индексите коригират, то и петрола би трябвало да коригира тази седмица. Все пак едва ли паниката ще отмине толкова лесно.
С РЯЗ надоле започва и таз седмица.
На две-три валути срещу долярът и на златю ГАП нагоре и моментално затваряне - те това в много случаи остава за седмичен връхт.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Печатането на пари от Фед е вече с неограничен лимит. Поне аз до колкото разбирам от съобщението. Нека купона да започне сега.
Смятах да скъсявам Дау с отварянето на маркета, но тази новина ме разубеди. Не мисля и да купувам де. Да печатат колкото си искат, икономиката не работи (освен печатницата на Фед).
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
При валутната двойка евро/долар тъкмо си мислех, че отива към ново дъно и тя взе, че скочи с над 100 пипа. Това заради новините от Фед. Дали не го направиха нарочно, за да поотслабят долара? Аз тия дни не търгувам, но следя всичко с голям интерес. Смятам да се включа евентуално към четвъртък с някоя пробна сделка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бамкерите толкова пари сигурно от войната в Ирак не са печатали. На въпросът Cui bono? зададен във връзка с коронавирусът май вече може да се отговори.
От Релевантните пазари на петролеца май най-бързо върна до предпечатно състояние.
На петролеца ниските цени вероятно може би ще се задържат с месеци.
Мисля, че до края на американската сесия, или най-късно през нощта курса ще се върне там, накъдето беше поел. Важното е да затворим под 1.0750, според мен.При валутната двойка евро/долар тъкмо си мислех, че отива към ново дъно и тя взе, че скочи с над 100 пипа. Това заради новините от Фед. Дали не го направиха нарочно, за да поотслабят долара? Аз тия дни не търгувам, но следя всичко с голям интерес. Смятам да се включа евентуално към четвъртък с някоя пробна сделка.
Златото се отдели от всеобщия sell тренд. Засега...
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Златютю по принцип не трябваше да подлежи на всеобщият паникоподобен мечешки тренд. Възможно е някакъв етап от финансово-икономичната ситуация да е приключил и да започва този след него.
Германският индекс прилича малко сякаш се опитва да заформи дъно, а с муруканските не е така.