Пазара е уаууууууу. Аз спирам засега да търгувам, че тия дълбоки стопове много ми се свидят, трябва ми време да привикна отново към 100 пипса стоп.
Пазара е уаууууууу. Аз спирам засега да търгувам, че тия дълбоки стопове много ми се свидят, трябва ми време да привикна отново към 100 пипса стоп.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Яз цял обем на един път не съм отварял сигурно от по-миналата седмица.
На Златю търговията изобщо не ми спори толкова, колкото обикновено при висока волатилност. Странен някак изглежда пазарят, не е просто много по-активен/по-волатилен.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ЕЦБ-то мина и нанесе щетите които можеше да нанесе на еврото, но другата седмица предстои Фед. Ангажирах се с много малка позиция дълги евро-долар от 1,1184 с много голям стоп.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
SP500 проби каналчето, но скоро ще подпре също силна трендлиния. Иначе и днес регистрираме рекордни спадове - по проценти не е най-големия спад, но по пунктове да.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...strial_Average
Здравейте колеги,
за сега поддържам вчерашната си прогноза за еврото, а именно 1.1015/20. Предполагам,че там ще има само реакция, защото допускам слизане до 1.0957, където според мен известно време еврото ще върви странично.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Снощи съм забравил да споделя картинката, извинявам сеSP500 проби каналчето, но скоро ще подпре също силна трендлиния. Иначе и днес регистрираме рекордни спадове - по проценти не е най-големия спад, но по пунктове да.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...strial_Average
![]()
Ангажирах се с малка позиция къси долар-норвежка крона от 9,9860. Норджес свалиха лихвата извънредно с 0,5 пункта и сега вече нищо не стои на пътя на кроната. Индексите също катерят. Днеска съм позитивен.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Явно няма да го бъде мойто дълго злато.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark