Ко речи,...... Кажи сега на български ще пада ли или ще се вдига, и коя двойкаПонеже темата съдържа в заглавието и астрология ето и малко от нея
Ъгъл на повдигане 35 ° Юпитер и Северен възел се доближават до важния ъгъл 37½ ° за измерване на вибрацията под ъгъл 90 °. Свързан с този ъгъл на кота 37½ °, равен на средния 37½ (37,5) месец във фигурирането на месечна диаграма, която съдържа 37,5 x 30,438 = 1141 дни или 163 седмица във фигурирането на седмичната диаграма. Добавянето на 163 седмица от високия седмичен период 103.82 ще даде седмичен период 17 - 21 февруари 2020 г. като важно време да наблюдаваме промяна в тенденция от високата цена. Забележка. Февруари 2020 г. завършване на средния 223 месец от основната висока цена юли 2001 г. като 360 ° от последователността на лунната цика от +19, +18, +19, +18 и др. години през върха, за да получите средна продължителност от 18.6- години (18, 6 x 12 = 223 месец).
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доколкото прочетох Доналд Тръмп щял да говори след 23.30 часа. Преди това щял да има среща със сенатори. Само че съвсем скоро изтече новината, че идеите на Тръмп за стимули не намират подкрепа в Сената или поне такива са предварителните нагласи. Това вероятно беше причината индексите да се върнат в почти изходна позиция. Разбра се, че Тръмп пак е нахокал Фед, но това вече не хваща дикиш.Все още чакаме изявлението на г-н Тръмп. Може да изненада с големи стимули, а може и да разочарова. И в двата варианта ще има волатилност. Колкото повече се бави, толкова пазара е по-нервен. Изявление след 22:00 часа ще означава, че няма какво да направи и ще разочарова.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МНого подробна схема от която на мен лично нищо не ми е ясноПонеже темата съдържа в заглавието и астрология ето и малко от нея
Ъгъл на повдигане 35 ° Юпитер и Северен възел се доближават до важния ъгъл 37½ ° за измерване на вибрацията под ъгъл 90 °. Свързан с този ъгъл на кота 37½ °, равен на средния 37½ (37,5) месец във фигурирането на месечна диаграма, която съдържа 37,5 x 30,438 = 1141 дни или 163 седмица във фигурирането на седмичната диаграма. Добавянето на 163 седмица от високия седмичен период 103.82 ще даде седмичен период 17 - 21 февруари 2020 г. като важно време да наблюдаваме промяна в тенденция от високата цена. Забележка. Февруари 2020 г. завършване на средния 223 месец от основната висока цена юли 2001 г. като 360 ° от последователността на лунната цика от +19, +18, +19, +18 и др. години през върха, за да получите средна продължителност от 18.6- години (18, 6 x 12 = 223 месец).
. Което трябва да е нормално
Имам един приятел , който се занимава с Астрология и Фън Шуй. Та ще искам второ мнение
. Може пък да помогне .
Долар-индекса според мен смени посоката. Индикатора е на положителна територия и всеки опит за продажби се неутрализира бързо което трябва /макар и условно/да е знак за естествено движение нагоре. При това положение очаквам всички валути в някаква степен да падат срещу долара.
не е препоръка
thumbs.gfycat.com/AdventurousDarlingFennecfox-size_restricted.gif?fbclid=IwAR0hp9lLRWrBlXUh6mFTt Qng10Hh6qul7kluYMy3WNn0-kYEeSjxKtKvIew
Последна редакция от jssj : 10-03-2020 на 18:49
Като си спомнят мнозина вчера беше истинска паника-касапница на пазарите "явно не си забелязала или вече си забравила"...
Ретроградния Меркурий бих казал се отразил силно ретроградно![]()
При петрола се хванаха за гушите. Здрави обеми в двете посоки. Ако се съди по начина по който затвори текущия бар, движението нагоре продължава. Прогнозата ми за 42$ може и да се сбъдне.
не е препоръка
Нищо чудно да коригира нагоре и следващите дни отново да има някой як дневен шиш надолу.
Плана на г-н Тръмп горе-долу вече изтече в медиите. Ще има съкращаване на подохдния данък. Въпроса сега е дали това ще е временна мярка или за постоянно. Все още чакаме изявление.
Аз се ангажирах с малка позиция къси долар-йена от 105,52. Риска тука е мярката да е за постоянно при което СиП може да чукне 2 900 а йената да падне на 107. При всички положения ниските данъци не лекуват Коронавирус. Позицията е малка и до 107 мога да си позволя да правя добавки.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Щом Дау Джонс е направил над 1100 пипа значи Доналд Тръмп е говорил. Продължават с раздаването на пари. Аз поне така ги разбирам тези стимули. Логично е Доналд Тръмп да търси начини да закърпи положението и да върне загубите на борсите, защото на техния ръст се крепи цялата му предизборна кампания. Аз не разбирам от икономика, но нещо подсъзнателно ми подсказва, че това безразборно раздаване на пари е много грешна стратегия. Рано или късно тази сметка ще трябва да се плати.Плана на г-н Тръмп горе-долу вече изтече в медиите. Ще има съкращаване на подохдния данък. Въпроса сега е дали това ще е временна мярка или за постоянно. Все още чакаме изявление.
Аз се ангажирах с малка позиция къси долар-йена от 105,52. Риска тука е мярката да е за постоянно при което СиП може да чукне 2 900 а йената да падне на 107. При всички положения ниските данъци не лекуват Коронавирус. Позицията е малка и до 107 мога да си позволя да правя добавки.
Тези, които раздават пари, разбират от икономика и въпреки това го правят. Идеята е с тези новонапечатани (всъщност дори и не са напечатани, а начислени) пари да се стимулира производството, а не да се използват за търговия с акции и индекси. На 18 март е следващото заседание на ФЕД. Нагло ще е, ако отново свалят лихвата и въпреки това долара остане стабилен.Щом Дау Джонс е направил над 1100 пипа значи Доналд Тръмп е говорил. Продължават с раздаването на пари. Аз поне така ги разбирам тези стимули. Логично е Доналд Тръмп да търси начини да закърпи положението и да върне загубите на борсите, защото на техния ръст се крепи цялата му предизборна кампания. Аз не разбирам от икономика, но нещо подсъзнателно ми подсказва, че това безразборно раздаване на пари е много грешна стратегия. Рано или късно тази сметка ще трябва да се плати.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.