ФЕД отрязаха лихвата с 50 пункта заради коронавируса и веднага има реакция на пазара.
ФЕД отрязаха лихвата с 50 пункта заради коронавируса и веднага има реакция на пазара.
Извънредно сваляне на лихвата. Това е изключително рядко събитие. И то с 0,50 пункта. Златото би трябвало да катери. На мен ми отнесе стоповете на късите Дау. Форс-мажор, какво да се прави. Екшъна не е приключил. Прес-конфереция на г-н Пауъл в 18 часа българско време.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Златото би трябвало да скочи към 1700, но знае ли човек. Ако индексите се задържат нагоре вече, златото няма да е баш сейф хевън в случая.
Да си припомня едно мое мнение от вчера. Голям яд, че намалих обема на дългите евра.Ангажирвам се с дълго евро от 1,1138. Вече имаме намек за разхлабване на политиката от г-н Пауъл и г-н Карни. Вероятно ще видим и сваляне на лихва в Австралия утре. Само ЕЦБ остава спокойно, но пък те и няма накъде да свалят повече лихва. Струва ми се, че еврото е в по-изгодна позиция спрямо долара където имаме цели 1,625 пункта за сваляне.
Също изпуснах златото. Беше 1608 кога писах, че трябва да катери заради свалената лихва. Защо си губя времето в тизи глупав форум, а не трейдвам.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Освободих се от късия Дау почти без печалба. Маркета обръща, а аз не усетих момента. Според мен е възможно днес-утре да покатерим малко. Оставам си мечка и ще търся сел някъде 27 000. При златото така и не можах да се включа. Дългите евра също затворени като дори обърнах на къси от 1,1160. Тепърва чакаме отговора на ЕЦБ. Това е координирана атака. Фед мина, наред е ЕЦБ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Паунд/долар все още се задържа под ЕМА200, но пък е над СМА200![]()
Кабелта надали може да отиде по-нагоре от тез нива, ако не беше ФЕД-та сигурно щяхме да сме стигнали вече 1.2 666 666 666 ПОЧТИ САТАНИСТИЧЕСКОТО. Сега се отлага с един работен ден.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не търсете логика в този пазар, който в момента се води от страх и абсолютна паника. Само да погледнем индексите и ни става ясно, че ......нищо не е ясно. Вчера Дау 1000 бройки нагоре, а днес е наред да е 1000 бройки надолу. Утре как ли ще е? Не намирам причини да се купува евро, защото Европа не е по-добре от Сащ. Дори в момента съм продала малко евро срещу долара, за да съм вътре в играта, както се казва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.