Озито очаквано се поспря със спада си и засега оформя дожи,на дневна ,от тук предполагам ще има известна корекция нагоре до към някое фибо и после пак надолу така че някой друг ден ще се дебнем за нови къси.
Озито очаквано се поспря със спада си и засега оформя дожи,на дневна ,от тук предполагам ще има известна корекция нагоре до към някое фибо и после пак надолу така че някой друг ден ще се дебнем за нови къси.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тръмбо трябва да говори пред хора след 1-2-3 часа и като нищо да обяви война на Иран.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Гледам петролеца през ноща направил рязък скок и след това паднал пак до предишните нива,ако Тръмп обяви война тоя връх би трябвало да го подминем,обаче ако се размине ще търся къс вход на петрола в зоната между 50 и 61 фибо от снощния скок.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петролеца го разпродадоха. Явно война няма да има. Може и Тръмп да е казал нещо пак.Поведението на американците / убийството на Сюлеймани/ не се възприема еднозначно по света. Златото и то пада.
https://www.tradingview.com/x/oFmAZyk7/
Да разпродаде се, и по моите методи не ми даде вход за къси ,поне на дневната,евентуално някоя корекция да ми даде вход на 30 или 5 минутната,и то ако съм свободен да я видя.Петролеца го разпродадоха. Явно война няма да има. Може и Тръмп да е казал нещо пак.Поведението на американците / убийството на Сюлеймани/ не се възприема еднозначно по света. Златото и то пада.
https://www.tradingview.com/x/oFmAZyk7/
По моите сметки за днес няма по-вече ход надолу. Най-много до 60.90. Може би утре ще имаме шанс. Нагоре 62.60- 62.80 са добри за къси, обаче някой без да иска ще гръмне пак някоя бомба и "отиде коня у ряката".![]()
Еврото и то току що свирна. Надявам се да е за нагоре, щото ке замине стопа. Спжил съм му далечен таргет и съм се наточил за печалба.
Само перчема да мълчи.
https://www.tradingview.com/x/OsXr0OwX/
Всъщност Тръмбо бил отменил планираното изказване.
Язе обаче си мисля, че все пак някакво изказване трябва да има. Може да използват украинският самолед (който уж сам паднал по някаква случайност точно днес) да обявят някакъв вид съвместен траур вместо война. Което донякъде добре, определено по-добре от нова война или масирано ескалиране на съществуващата.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Има логика в твоите дълги макар че дълготрайно очаквам да пада тука виждам един вход,по тия вълчи вълни които се опитвам да разпознавам засега основно в тефтер,но и тук основно ще наблюдавам понеже още нямам достатъчно поне 100 проследени позиции.Еврото и то току що свирна. Надявам се да е за нагоре, щото ке замине стопа. Спжил съм му далечен таргет и съм се наточил за печалба.
Само перчема да мълчи.
https://www.tradingview.com/x/OsXr0OwX/
18 часа българско време ще е изказването. Това означава, че туитове няма да има, а директно ще разберем в рискова ситуация ли сме още, или да си взимам пак дългите долар-йена.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.