Аз скъсих паундйената, ти ако искаш удължи ..
ок, ок...аз чакам изсипване, две фигури да прибера![]()
Аз скъсих паундйената, ти ако искаш удължи ..
ок, ок...аз чакам изсипване, две фигури да прибера![]()
Последна редакция от Orion : 30-03-2020 на 13:25 Причина: 2 реда
Там не бих барал, ама и там има гап, който ще го запълни може би още днес.
Той паунда ще се изсипе, ама въпроса е от коя съпротива точно. Може да достигне 135 първо и тогава.
Последна редакция от Orion : 30-03-2020 на 13:25 Причина: 2 реда
Яз за кабелта предлагам тест на върха от миналата седмица и после поживеем-повидим.
За надоле още твърде рано да се мисли, поне за някаква що-годе целодневна посока.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nafets8008 (30-03-2020), jssj (30-03-2020), alba (30-03-2020)
Като гледам евро/паунд ако ще скъсяваме по-добре да е еврото. Паунда още сега се опитва да тества връхчето, така че нищо чудно следобед да го видим. Аз лично бих продавал от ЕМА 50 на дневна графика. 1.2518
В петък нещо ми избяга тайминга при двойката евро/долар. Търгувам в момента на демо, но пак се ядосвам. Скъсих в петък, но цената продължи да се вдига. Сега вече пада и се случва това, което очаквах. Само че пак съм избързала с входа. На демо такива грешки не са фатални, но при сделки на реална сметка ще има ударен стоп със сигурност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гапа вече е запълнен при паунд/йена. Следващото е вече да тества 135, та да видим дали ще го преодолее.
jssj (30-03-2020), maraike6 (30-03-2020), petko.forex (30-03-2020), kypa (30-03-2020), emsetaq (30-03-2020), Нерегистриран (3)
Ужас, ако не падне при американците, ще ми отпадне сценария.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jssj (30-03-2020), maraike6 (30-03-2020), petko.forex (30-03-2020), kypa (30-03-2020), emsetaq (30-03-2020), Нерегистриран (3)
Доста слаба волатилност днес при паунда сравнено с предишните дни. Очаквам цената да се задържи над 1.2300
petko.forex (30-03-2020), jssj (30-03-2020), kypa (30-03-2020), emsetaq (30-03-2020), emoyambol (31-03-2020), Нерегистриран (2)
Понеделник често е така. Аз затова се оглеждам за малко по екзотични валути като паунд/новозеландец и спрямо норвежката крона.