мда сега само да не върне пак лека по лека до друга новина и така години наред.....![]()
мда сега само да не върне пак лека по лека до друга новина и така години наред.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (22-01-2020), skrasi (22-01-2020), Spekulanta (22-01-2020), kypa (22-01-2020), emoyambol (22-01-2020), Нерегистриран (3), bobi_cz (22-01-2020), Barbaron (23-01-2020), serjo (31-01-2020), sfplhr (13-02-2020), koceto1111 (16-02-2020), kikicha (21-02-2020), jeksana (23-02-2020), Vili (06-03-2020), Vik1 (29-03-2020), Orha (06-06-2020)
Alex1977, заради пожарите ауд казват, че ще е слаб, но според мен слабостта му ще е срещу японската йена.
не ,не е заради това, в 17ч имаше новини, лихви за канадския долар и всички двойки в които участва канадеца реагираха по този начин
аз имах отворени позиции в USD CAD и там доста добре ми се получи
Trust Me, I'm an "Engineer"
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Да, гледах го като стана покачването, но аз говоря конкретно за ауд, че трябва да бъде слаб с течение на времето. В случая AUD/CAD може да върне следващите дни.
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има!!!!!!!!!!!! Даже и след ЧАВКАТА още има!!!!!!!!!!
Дауна вероятно може би ще продължи по-рано от пРЕДвиденото.
РЕЙДЖЮВИЦАТА обаче не изглежда кой знае колко завършена и е възможно по някое време да се върнем да я тестваме ототдоле.
Крайна цел на дауна вероятно може би да се намира под 55. Даже може да е близко до 53.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
Днеска няма ЧАВКА.
След ден като вчерашният по принцип е нормално да има няколко почти почивни, особено на пазар като Златю.
Промяна в голямата ситуация може би да се е случила вчера - рейджа от по-миналата седмица вероятно може би ще се прескача средата (1575) и ще се цели горната четвъртинка - 1595.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Eврака днес не поиска да пада,ама и да катери особено не пожела ,едни десетина пипса от отварянето,все по мързелив става.Засега обаче оставам мечи настроен късата ми остава,утре ще видим какво ще стане,ще ми дръпне ли още от печалбата или ще добави.