До 00:00 часа има още цели 6 часа . и важното къде ще затвори свеща
Защото не само зависи дневната къде ще затвоти . но също така от голямо значение е също така и седмичната свещ![]()
До 00:00 часа има още цели 6 часа . и важното къде ще затвори свеща
Защото не само зависи дневната къде ще затвоти . но също така от голямо значение е също така и седмичната свещ![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Разбира се всеки петък е важно да разгледаме седмичната свещ как ще затвори,и засега промяна няма дневната се оформя като пинче седмичната като доджи и са важни пробивите нагоре и на двете също и надолу.Шанса на късите още не е отминал,макар че биковете все повече засилват позициите си.Най-вероятно в понеделник ще търся дълги от 50% на днешния пин бар.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък защо имам такова чувство че курсо ще го развали този пин бара на дневна
Ама все пак , най добре ще се види утре след като пазаро ще затвори![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма какво да се заблуждаваме . курсо си го раздава мечкадарски
От понеделник то ще си го покаже
Лека вечер от мен колеги![]()
Като слушам новините ми се струва, че в неделя вечер ще има големи гапове на златю - нагоре, на иената - надоле. За другите не мога да формирам фундаментално мнение.
И аз така ги виждам нещата,вярно е че петъчното барче прилича на пинче,но мисля че ще бъде пренебрегнато и курса ще продължи надолу,в сряда. достигнахме съпротива и има още накъде да пада.Размислих да отварям дълги от половината на пин бара.Ако се разминат мечите ни очаквание ще имаме доказателство с пробив нагоре и затваряне над пин бара,така че мечия сценарии остава.
Последна редакция от hanuman : 04-01-2020 на 19:17
kypa (04-01-2020), Spekulanta (04-01-2020), Нерегистриран (3), Barbaron (05-01-2020), REDA (05-01-2020)
Колега всъщност , ти не търгуваше ли само с ботове ?
И какво те си решат тогава си отварят позиция , и същото важи коато те си решат си я затварят
Лично аз нямам представа , как става цялата тази търговия , но да разбирам ли че може и без позиция да ти кажат дългосрочно на къде ще тръгне кърсо и
На коя двойка ще има ГАП ?