Пророкурването Дъ Ориджинал:
Нов фютчерс нов късмет.
Днес може лекичко надясно, като прелюдия към един як даун.
Да има bulls make money, bears make money, pigs get slauthered. Нали Коледа все пак.
Свободизъмът по-зона от Джихадизъмът.
Нов фютчерс нов късмет.
Да има bulls make money, bears make money, pigs get slauthered. Нали Коледа все пак.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
пффф петролеца на едните графики ми го показва бай на другите сеелл въобщееее мани мани.работата ясна канала е 50-62 ама до кога ще го задържът? ей тва е гатанката !!Пророкурването Дъ Ориджинал:
Прикачен файл 6144
Нов фютчерс нов късмет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (23-12-2019), Barbaron (23-12-2019), hanuman (23-12-2019), skrasi (23-12-2019), GeorgiRR (24-12-2019), bobi_cz (24-12-2019), kypa (24-12-2019), REDA (25-12-2019), jeksana (05-01-2020), serjo (31-01-2020), sfplhr (13-02-2020), koceto1111 (14-02-2020), kikicha (18-02-2020), Vik1 (29-03-2020)
Петролеца в петъка даде някой лев на мечките ,но ми се струва че още ще има да им дава,но аз засега ще поизчакам ако нарисува нещо следобедно да се намърдам, с по малък стоп или изобщо няма да го барам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес продължаваме като вчера - пРЕДимно надясно, в очакване на нова седмица/месец/година и да започва да пада яко.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.
тази сделка заради теб съм я направил!!!!после да не кажеш че не те уважавам!!!Пророкурването Дъ Ориджинал:
Прикачен файл 6147
Днес продължаваме като вчера - пРЕДимно надясно, в очакване на нова седмица/месец/година и да започва да пада яко.
Джихадизъмът по-зона от Свободизъмът.сигурно ще направя и още една но от 62 а ако се случи и 65 .но се надявам да започне сел тренд рязък и после след нова година ъп ъп ъп и до 70 може
![]()
На въпросният тайм фрейм аз поне не виждам никакъв триъгълникНа въпросната графика по -скоро виждам двоен връх, после двойно дъно и цената в момента отново тества пробива на двойното дъно.
Иначе наистина при този изтънял пазар са ставали интересни движения и според мен е желателно да се игнорира търговията до Йордановден .... пък и все пак трябва да се насладим да празниците и трапезата![]()
Ч. К.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()