Брифит за Brexit: Тръмп подкрепя Brexit на срещата на НАТО във Великобритания
Тоя като почне да говори и става страшно
Брифит за Brexit: Тръмп подкрепя Brexit на срещата на НАТО във Великобритания
Тоя като почне да говори и става страшно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, ама слизането се отменя засега. Аз още снощи писах тук една друга тема, че късата ми вече удари стопа, който изместих на профит. Отделно имах и натрупан суап от нея за месец и нещо.
Сигурно и в този форум са писал, че ако продължи да поскъпва нагоре цената на паунда и се задържи над 1.30, следващата съпротива ще бъде тествата, а тя е 1.3180. Преди минутка цената скочи над 1.31 даже.
В другата тема ставаше въпрос за позиционирането на Морган и ЕйЕс, които са натиснали BUY бутона.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такааам.....до тук добре.
1.31 го стигнахме....сега въпросът е 1.32 или...ще вдигнат до 1.3117 и ще направи откат.
А да видим .
Чакай да видим че може и до тук да сме . 1,3110 е максимума от един много стар и позабравен връх
Та да видим , знае ли се![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Чакам аз...
На 1.31 затворих всичко ,така че тук ще дебна от храстите.
На дневна би трябвало да стигнем и на1. 32 само че Въпросът е докъде ще го върнат/И дали.
Чак към петък чакам да го върнат ,утре си мисля че ще продължи в същата посока макар и с по-бавни темпове и ще цели 1.3180 - 1.3200 .
Не съм баш съгласен с вас колеги , но всеки си има право на мнение все пак
А като сяло спрях да го търгувам кабело но иначе си го следя стриктно![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Значи за 1.32 отиваме.
Те това последното малко заприлича на връхт, ама то на кабелът всеки връхт е предпоследен, тъй че продължаваме.
А за 1.35 някой мислил ли е?![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
hanuman (04-12-2019), Spekulanta (04-12-2019), Нерегистриран (3), jssj (04-12-2019), Fafa (04-12-2019), jivko78 (05-12-2019)
Разбира се че сме го мислели,ама първо 1.3380 да преодолее, а е нужен доста оптимизъм да смятаме че съпротивите ще падат една след друга,не че е невъзможно,но по реалистично е да ги следим и да не се мятаме чак толкова далеч,освен ако не работим на месечна,но ако го правим то доста над 1.35 ще се целим.
Яз си мисля, че баш основните съпротиви са някъде из зоната 1.31-1.32. И тях ако прескочим баш върха от март месец изобщо няма да е проблем.
1.3118-3165 примерно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
hanuman (04-12-2019), Fafa (04-12-2019), jssj (04-12-2019), Нерегистриран (3), Spekulanta (05-12-2019), jivko78 (05-12-2019)