• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • InstaForex - бонус сметки и тегления (33)

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: InstaForex - бонус сметки и тегления (33)

Затворена тема
    Страница 3 от 124 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 5 13 53 103 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 21 до 30 от общо 1232
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 05-11-2019 20:34 #21 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Не разбирам защо си утежнявате живота след като от брокера може да се теглят биткойни и лайткойни директно към борсата а от нея към българска банкова сметка за 8 или 9 цента и ако трябва да бъдеме честни, това на мен ми отнема по-малко време дори и ако наредя теглене от моя си брокер, при който имам реална сметка и съм направил многократно депозити. Там незнам защо толкова се бавят.
      Ако от брокера се тегли директно по карта предполагам много време се чака. Аз от един платежен оператор пуснах теглене към карта с такса около $8 и парите пристигнаха по нея след седмица. Повече по карта няма да тегля при такива убийствени такси. С Инстафорекс-карта метода още не съм пробвал, но и смисъл не виждам.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

2. Следните 9 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

nnikos (05-11-2019), Нерегистриран (4), jssj (05-11-2019), hanuman (05-11-2019), big_shark2 (05-11-2019), kypa (05-11-2019)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4.  
    5. TOP MESSAGES
      16-06-2020   13:08
      Best answer #1
      Аватара на privelege privelege privelege не е на линия

Виждам, че колежката renito5 е тролила и в другите форуми, като Матеев е копирал и нейния пост от неговия форум, затова копирам написаното от него и ще дам малко повече информация за случая и тук

Spoiler Spoiler:
      Още един измамен от Инстафорекс в България, този път жена
      http://fff.bg/showthread.php?t=4676&...657#post162657
      Цитирам нейния постинг:
      Здравейте и от мен, поредната измамена личност от Инстафорекс. От днес с официален бан. Никога не съм била активна във форума, но от декември миналата година реших да опитам по сериозно с бонус кампанията им. Преди време съм вкарвала малки суми лични пари и когато стигнех да тегля печалба все нещо се объркваше и почти никога не успявах да се порадвам на, спечеленото от мен.
      От януари тази година обаче започнах да правя добри печалби от бонус сметката и всичко ми се изплашаше на мига, но... Вкарах лични средства в реал сметката (около 280 долара) достигна печалба от 6500 долара (имаше висока волативност заради коронавируса) пуснах теглене, чаках, чаках и така си останах с чакането. Когато се свързах със съпорта им ми казаха, че е поради факта че съм ползвала 30 % бонус от тях, но в един момент сметката е стигнала до 14 долара и след това до 6500 долара парите са блокирани и няма да мога да тегля. Единственият вариант е да внеса още 6500 долара лични средства и евентуално след това да тегля от бъдещата си печалба.
      И тук вече ми светна лампичката, че не им е чиста работата. Както и да е, занулих сметката умишлено и си продължи с бонус кампанията. След две седмици една вечер имаше проблем с клиент кабинета и логването, след много опити едва успях да пусна теглене от 1000 лв, макар и с нерви накрая все пак се получи. На следващия ден чаках, чаках, чаках, но превод не идваше. Когато се опитах да си вляза в клиент кабинета се оказа че такава сметка не съществува.
      Писах на инстата купища имейли, но и до ден днешен нямам отговор от тях. След като преглътнах поредната измама от тяхна страна прежалих тези 1000 лв не получена печалба, както и 580 долара бонус в сметката ми (първия и последен толкова голям бонус) и си при качих нова сметка. Първата седмица мина добре, всичките ми печалби бяха преведени (на брой 3) до днес. Днес очаквах да ми бъде преведена печалбата ми от петък (180 долара) но в един момент се оказа че сметката ми е на минус 70 долара а тези 180 си стоят все още чакащи в клиент кабинета. След поредната измама от тяхна страна разбира се избухнах във форума и съответно получих бан.
      И сега вече ми се изясни цялата ситуация. Аз не съм им удобна защото при тях търгувам само с бонус пари (веднъж съм вкарвала лични средства въпросните 280 долара) вече повече от две години. Разбира се реализирах добри печалби а на тях това не им изнася, даже си мисля че парите от бонуса са демо а не реал затова и губещи те трейдъри се галят с перце и им се превеждат голями бонуси с цел да ги зарибят да вкарват реални пари.
      Това че никой не ти дава обяснение защо са постъпили така с теб а Privilege и Orion директно те блокират във форума също говори, че са ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ.
      Разбира се и моите постове са изтрити и изобщо не ми дадоха възможност да се защитя или да потърся правата си. Но все пак докато там са Fafa, Kůra, Emil Enchev, Novák и още трима четирима драскачи срещу пари, форума ще продължи да примамва начинаещи трейдъри и с годините да им източва парите. Истината е, че дори и да искаш да пишеш нещо смислено в този форум, то вече няма с кой. Всички свестни съфорумци и печеливши трейдъри бяха изхвърлени от там с течение на няколко години. Така останаха идиоти, с които можеш да си пишеш само идиотизми, а и Инстата нямат нужда от грамотни и успешни хора.
      Искрено се надявам все повече хора да разберат за схемата и дано успеят да спасят спестяванията си от тази напаст наречена Инстафорекс.
      Първо, аз нямам идея как ние, като администратори на форума, и Инстафорекс, които организират бонус кампанията във форума, сме измамници, при положение че правилата на бонус кампанията са публични и всеки чрез свързване на реална търговска сметка с форумния си профил се е съгласил с тях. Освен това, форумът има правила за поведение. При търговия с реална сметка е задължително да се спазват и Общите условия на брокера. При нарушение на някоя точка от всички тези споменати условия от страна на потребителя, не ми е ясно как ние сме измамници, а потребителят е с чисти ръце.
      При нарушение, ние следва да предприемем мерки! Вероятно за престъпника и съдията е измамник, затова че го е осъдил! Същото важи и за брокера, ако установи проблем или поведение, което се счита за злоупотреба.
      Второ, нито ние като администратори, нито Инстафорекс, кара когото и да било да прави депозити по търговски сметки. Такива условия няма! Колежката вероятно се е възползвала от оферта за 30% бонус върху депозит и не е прочела условията към него. Спомням си за този нейния слуай, за който беше споделила преди време, а постовете и все още може да се прочетат по-назад. Постове с докладвани проблеми при търговия не трием, всеки е свободен да докладва за такива, като това би следвало да става в рамките на установените във форума правила. Ако някой твърди, че конкретни постове за били изтрити, то най-вероятно те са съдържали груби изрази и обиди. Тук не причисляваме само постовете към спонсора на форума, защото се докладват и проблеми с други брокери в съответните им теми.
      Трето, колежката твърди, че е рискувала само около $280, но за сметка на това е теглила няколко пъти големи суми, което според мен сумарно е плюс. Т.е. тя е взела пари от брокера, възползвала се е финансово от бонус кампанията и в крайна сметка ние пак сме измамници, нищо, че брокерът я е спонсорирал, за да не си изгуби спестяванията, а да се обучи. Не смятам това поведение за нормално...
      Четвърто, обвиняват се потребители на форума в платено драскане във форума. Само че от тях не съм прочел постове, които твърдят, че няма смисъл да се пише във форума щом няма бонуси или такива не им се раздават. Както съм писал от преди, форумът е място за комуникация, а не за припечелване на пари. Това е записано още в началото на условията на бонус кампанията:
      1.1. Всички изброени по-долу правила НЕ представляват публична оферта, оферта за платена работа или оферта за кредит за търговия. Всички бонуси се кредитират като подаръци и не са заплащане за положен труд!
      1.4. Форумът е място за комуникация между трейдъри, а не място за платени автори.
      Спрямо потребители с подобно поведение компромиси не правим и предприемаме мерки за ограничаването му. Не сме социални грижи, нито пък работодател.
      Освен това, форумът не цели да се примамям нови трейдъри, които да депозират в реална сметка и "да бъдат измамени". Това е поредната глупост, която чета.
      Пето, докладван е проблем с коментар "CANCEL TRADING RESULT", което по всяка вероятност касае анулиране на сделки след търговия по грешни котировки. При установяване на такъв проблем, трейдърът би следвало да се свърже с брокера и дилърите от дилинг отдела, за да се установи проблема, а не да се сипят купища обвинения към брокера, който е предоставил безвъзмездно капитал за търговия на потребителя, от който той се е и облагодетелствал финансово. Ние, като администратори на форума, няма как да знаем какъв точно е проблема, може ли или не може да се реши и какви мерки трябва да вземе трейдъра.
      Шесто, след постовете на колежката и в други форуми, обвиняващи ни в измама, тя най-вероятно ще бъде отстранена от бонус кампанията поради нарушение на Общите условия за търговия с Инстафорекс. Информация давам, за да бъде прозрачно ЗАЩО.
      Друга потребителка, след като е нарушила условията за поддържане на марджин и беше търгувала с прекомерно високи обеми, ме обвини, че аз ( в качеството си на администратор ) съм виновен за нейното отстраняване от бонус кампанията. Тези решения се вземат от брокера, отново подчертавам! Нашата отговорност се простира само до налагане на ограничителни мерки след установяване на няколко нарушения на правилата на форума. Такава мярка беше предприета срещу колежката Рени и беше наложен бан за 10 дни, след което ще и дадем възможност да представи и нейната гледна точка, разбира се стига написаното да е според правилата на форума.
      С това се надявам да съм внесъл малко повече яснота по проблема и да не четем подобни обвинения в други форуми след нарушения на правилата.

Go to this post in the discussion Show full Hide
      16-06-2020   20:03
      Best answer #2
      Аватара на K_W K_W K_W не е на линия
      Accrued payments  10466 USD

Цитирай Първоначално написано от emoyambol Виж мнението
      Аз не мога да разбера след като печели толкова големи суми с малки депозити, за какво и трябва бонус в такъв случай.
      Е нали знаеш как се печелят такива проценти с какъв риск и колко може да се поддържа това във времето. С бонуса е доста по-оферта да го правиш. Аз лично си докарвам допълнителни доходи от бонуса, което си е бонус на разнообразието с форума . Преди един два месеца реших да зарежа повечето други социални мрежи, че само се занимавах да пиша за трейдинг без никаква файда, нито някой зацепваше това което му казвам, нито аз имах някаква полза тук поне има бонсус, а става и смислена дискусия от време на време Инстата дава почти безграничен едж с тези бонуси, би било глупаво да не се възползва чоавек. Честно казано очаквах отдаван да са ме отбраздили, но още съм в играта
      А пък ако на някой не му трябват няколко стотака USD всеки месец, да ми пише да му кажа къде да ми ги превежда, сериозен съм

13-06-2020   11:59
      Best answer #3

Цитирай Първоначално написано от jssj Виж мнението
      Не мисля,че трябва да ме тормозят такива въпроси. Забелязвам,че добри постове поннякога получават много лайкове, а понякога само два-три. Освен това забелязвам,че когато аз пиша в старите общи теми, получавам по-вече лайкове, отколкото когато пиша в моята тема, кояти иначе се посещава. Това ме кара да мисля,че лайковете не зависят много от полезността на написаното. Затова в края на краищата отношенията ни с Инстата трябва да се свеждат до съвсем простичка реципрочност- ТЕ-пишете качественни постове и получавате бонуси - НИЕ получаваме достатъчно бонуси, и се мотивираме да пишем качвственни постове.
      И аз мисля , че качествето и сотйносттта на поста нямат много голямо значение. Понякога съм пускал доста ценни по не от моята гледна точка неща, но няма интерес, няма лайкове, няма дискусия. Друг път банални, тривиални въпроси пораждат голям интерес. На мен ми се иска да обсъждаме смислени и полезни неща, че иначе няма много полза, този бонус нали трябва да се търгува с някаква идея.

13-06-2020   12:33
      Best answer #4

Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Естествено, че СИСА ще оценява само количествени критерии. Няма кой да пише софтуер за оценка на смисъла на даден пост точно за този форум.
      Оценяват се лайкове, вероятно има значение раздела на форума, дължината на поста. Много е вероятно за писане в определени теми с по-голям рейтинг или посещаемост да се дава повече бонус и т.н.
      Реално администраторите се грижат да премахват съвсем безсмисленото (според тях естествено) съдържание. Нота дето раздава бонусите няма как да се справи обективно с тази работа. Даже правописните грешки едва ли ги търси, въпреки, че това е лесно.
      И аз не мисля, че качество освен очевиден спам, който се премахва от модераторите има значение и тежест. Това за правописа е интересна тема. Аз често пиша бързо и рядко съм в удобна позиция, така се получават доста грешки, с интервали и букви при които едната ръка е натиснала клавиша по-преди другата. Препрочитам си почти всеки пост и често намирам грешки и редактирам постовете. Ще е много добре ако се сложи някакъв аутокорект във форума да спестява тази рабора, едва ли е сложно, сигурно трябва да се инсталира някой плъгин.

22-04-2020   11:45
      Best answer #5
      Аватара на lyubo lyubo lyubo не е на линия
      Accrued payments  5491 USD

Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      към каква сметка прехвърляш в ДСК - левова или еврова?
      Добър Ден на колегията
      И аз съм към ДСК банка, и съм мн. доволен от всички услуги на банката. Има най-много клонове, а към всеки клон и банкомати.
      С разплащателна левова сметка съм и с онлайн банкиране. Банката обменя Еврото автоматично на курс 1.951, когато го получа от Кракен.
      От крипто борсата съм теглил многократно вече и съм нямам проблеми /сумите са малки между 55 - 200 лв./
      Извлечение от сметката:
      постъпления от Кракен, т.е. от бонусарката на Инста Форекс - с благодарност към брокера и Форума ни
      Прикачен файл 7068

The attachment
      Превью
      16-06-2020   20:10
      Best answer #6

Цитирай Първоначално написано от p**i Виж мнението
      А кои български банки приемат трансфер от кракена, че някои колеги се оплакаха, че Райфайзен ги връщала?
      Аз днес подадох нареждане към Райфайзен, с надеждата да са заблудят, ама на дали
      Да аз имах проблеми с Райфайзен минаха няколко превода и след поредния ми се обадиха да ме питат имало ли общо с крипто това което получавам. Аз честно си казах че има, въпреки, че като идва от Кракен, какво изобщо ме питат, не мога да разбера. Казах им че въпреки това акаунтите ми са верифицирани, но не ги интересуваше. Казаха че ще ми върнат превода. После чакай 2 дни да се върнат парите в Кракен и да изгубих една такса, поне като не е към БГ банка няма да ме цакат с превалутиране.

6. 05-11-2019 21:46 #22 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Съгласна съм, на който както е удобно. На мен толкова ми е писнало от регистрации и глупости, че реших да правя нещата от раз а и банкови карти не ползвам че вече 3 години се разправям с едно чси и един незаконен запор че предпочитам да погаса кредита по давност от колкото да търся справедливост в тая държава,,,,,, та както и да е,,,,, пак Казвам че този метод е супер за хора като мен на които не им се занимава. За около 24 часа парите са преведени и теглиш кеш.....

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 11 потребители изказват благодарности на renito5 за полезния пост:

Zagorka (05-11-2019), jssj (05-11-2019), Нерегистриран (5), hanuman (05-11-2019), big_shark2 (05-11-2019), kypa (05-11-2019), Alex1977 (06-11-2019)

8. 05-11-2019 22:21 #23 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      big_shark2
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      big_shark2 не е на линия
      Централна банка
       Geli

big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите big_shark2 е отвъд представите Аватара на big_shark2
      Начислени плащания
      1,523.40 USD
      Благодарности
      3 548
      Благодарили са му 5 905 Пъти в
      1 430 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Цитирай Първоначално написано от renito5 Виж мнението
      Съгласна съм, на който както е удобно. На мен толкова ми е писнало от регистрации и глупости, че реших да правя нещата от раз а и банкови карти не ползвам че вече 3 години се разправям с едно чси и един незаконен запор че предпочитам да погаса кредита по давност от колкото да търся справедливост в тая държава,,,,,, та както и да е,,,,, пак Казвам че този метод е супер за хора като мен на които не им се занимава. За около 24 часа парите са преведени и теглиш кеш.....
      В такъв случай наситина е по-добре за теб да използваш твоя метод, както се казва "за всеки влак си има пътници" така че на кой каквото му е удобно. Дрзай и дръж фронта, давостта колко е за незаконните запори....10 години ли беше или греша ?

Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

9. Следните 9 потребители изказват благодарности на big_shark2 за полезния пост:

Нерегистриран (3), hanuman (05-11-2019), kypa (05-11-2019), skrasi (06-11-2019), renito5 (06-11-2019), jssj (06-11-2019), Alex1977 (06-11-2019)

10. 05-11-2019 22:43 #24 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      И ТрансферУайз, и бамковия акаунт към него, и Кракен, и другите изгодни крипто борси са извън България, ЧСИ не може да ги барне. След 15 декември и заплата от български работодател може да получаваш тамъ, понеже уеднаквяват бамковите такси за преводи в България и ЕИП.
      Давността май спира да тече при изпълнително дело.

Никос, бамково извлечение трябва, обикновено държат да има някоя и друга транзакция.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
      Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

11. Следните 9 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

Нерегистриран (3), skrasi (06-11-2019), renito5 (06-11-2019), jssj (06-11-2019), Alex1977 (06-11-2019), nnikos (06-11-2019), hanuman (08-11-2019)

12. 06-11-2019 07:59 #25 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      skrasi
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      skrasi не е на линия
      Централна банка
      Yeehaw

skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите skrasi е отвъд представите Аватара на skrasi
      Град
      Русе
      Начислени плащания
      936.97 USD
      Благодарности
      13 710
      Благодарили са му 3 283 Пъти в
      652 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Моята Revolute си Мастър. Май имаше в началото да си избираш каква да ти пратят.

Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на skrasi за полезния пост:

kypa (06-11-2019), Alex1977 (06-11-2019), hanuman (08-11-2019), minkov (08-11-2019), Kikos (09-03-2020)

14. 06-11-2019 08:58 #26 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      renito5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      renito5 не е на линия
      Маркет мейкър
      Terinspirasi

renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите renito5 е отвъд представите Аватара на renito5
      Начислени плащания
      1,490.07 USD
      Благодарности
      2 673
      Благодарили са му 5 476 Пъти в
      1 541 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от big_shark2 Виж мнението
      В такъв случай наситина е по-добре за теб да използваш твоя метод, както се казва "за всеки влак си има пътници" така че на кой каквото му е удобно. Дрзай и дръж фронта, давостта колко е за незаконните запори....10 години ли беше или греша ?
      Давността изтича след 5 години при положение че не са ти удържа ли пари през това време. Затова не ползвам никакви банкови сметки.

Благодарности  

Станете автор и печелете от публикуване на ревюта

15. Следните 9 потребители изказват благодарности на renito5 за полезния пост:

Нерегистриран (3), jssj (06-11-2019), kypa (06-11-2019), Alex1977 (06-11-2019), hanuman (08-11-2019), minkov (08-11-2019), Kikos (09-03-2020)

16. 07-11-2019 22:35 #27 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      nnikos
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      nnikos не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите Аватара на nnikos
      Град
      София
      Начислени плащания
      2,857.14 USD
      Благодарности
      5 858
      Благодарили са му 3 861 Пъти в
      2 150 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      Никос, бамково извлечение трябва, обикновено държат да има някоя и друга транзакция.
      Изпратих извлечение в пдф от електронното банкиране, копие от лична карта и копие на дебитната карта (за сорекспей).

От инстата ми върнаха това:

Поступил ответ от процессингового центра:" Текущая выплата по совокупности документов отправлена, в случае дальнейших выплат просим предоставить четкую, в хорошем разрешении копию подтверждения адреса."

Ожидайте поступления средств на вашу банковскую карту.

И малко съм объркан. Хем искат да им изпратя доказателство за адрес, хем накрая пише да очаквам постъпления по картата ...ако си го превеждам правилно.

Благодарности  

Нашите автори получават бонуси. Присъединете се към нас!

17. Следните 10 потребители изказват благодарности на nnikos за полезния пост:

kypa (07-11-2019), Нерегистриран (5), Spekulanta (08-11-2019), hanuman (08-11-2019), Barbaron (08-11-2019), minkov (08-11-2019)

18. 07-11-2019 22:57 #28 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Защо си теглил с тая система? Толкова нещо има писано по въпроса.
      Казват, че са пратили документите на СорексПей, ако ония кажат, че има нужда от още да им пратиш потвърждение за адрес снимано с добро качество.
      На извлечението има ли написан адрес?
      Дано поне картата ти е МастерКард.
      Благодарности  

Гарантирано възнаграждение за публикуване на статии на всякаква тема.

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

nnikos (07-11-2019), hanuman (08-11-2019), bobi_cz (08-11-2019), Barbaron (08-11-2019), minkov (08-11-2019)

20. 07-11-2019 23:18 #29 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      nnikos
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      nnikos не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите nnikos е отвъд представите Аватара на nnikos
      Град
      София
      Начислени плащания
      2,857.14 USD
      Благодарности
      5 858
      Благодарили са му 3 861 Пъти в
      2 150 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      Защо си теглил с тая система? Толкова нещо има писано по въпроса.
      Казват, че са пратили документите на СорексПей, ако ония кажат, че има нужда от още да им пратиш потвърждение за адрес снимано с добро качество.
      На извлечението има ли написан адрес?
      Дано поне картата ти е МастерКард.
      Има адрес на извлечението. Картата е виза. Значи да пробвам да наредя пак теглене без да пращам нищо повече
      Уж за по-бързо да стане...Уикенда ще наблегна на темата ти за лайткойн

Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

21. Следните 7 потребители изказват благодарности на nnikos за полезния пост:

kypa (07-11-2019), Spekulanta (08-11-2019), hanuman (08-11-2019), bobi_cz (08-11-2019), Barbaron (08-11-2019), minkov (08-11-2019), Нерегистриран (1)

22. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    23. 07-11-2019 23:34 #30 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Ако са ти върнали парите в акаунта не нареждай втори път.
      Направо се регистрирай в Кракен и верифицирвай тамъ.
      И темата може да прочетеш, ама общо взето е това - регистрация в Кракен, верификация Интермедиате (необходима за бамкови преводи, без нея може само различни видове койни да се депозират и теглят), Фундинг/ЛТК/Депозит - създаваш адрес, от Инстата теглиш по него, Кракен Про или Prices обменяш в евро, Фундинг/ЕУР/Изтегляне/СЕПА ги пращаш където си искаш по ИБАН.

За карта Виза СорексПей ще ти пратят рубли. Спреда по нашенските бамки за рубла/лев е 10-20%.
      Благодарности  

Ние знаем как да печелим пари, като публикуваме статии/ревюта!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

24. Следните 15 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

nnikos (07-11-2019), prodi (08-11-2019), Spekulanta (08-11-2019), Нерегистриран (7), renito5 (08-11-2019), hanuman (08-11-2019), bobi_cz (08-11-2019), Barbaron (08-11-2019), minkov (08-11-2019)

Затворена тема
    Страница 3 от 124 ПървиПърви Предишно 1 2 3 4 5 13 53 103 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти