jssj (16-10-2019), big_shark2 (16-10-2019), minkov (16-10-2019), kypa (16-10-2019), bobi_cz (17-10-2019)
Имаше една зависимост на кабела че ако се е движел насочено до към средата на седмицата после сменя посоката та май сега точно това се получи,остава да видим и колко трайно ще е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jssj (16-10-2019), Spekulanta (16-10-2019), big_shark2 (16-10-2019), Fafa (16-10-2019), kypa (16-10-2019), bobi_cz (17-10-2019)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (16-10-2019), hanuman (16-10-2019), big_shark2 (16-10-2019), Fafa (16-10-2019), kypa (16-10-2019), bobi_cz (17-10-2019)
Даммм, и на мен така ми изглежда, че ако пробие нагоре няма какво да го спре....Освен мечките , така че давайте мецани - аз моито къси още си ги държа, но пробие ли този връхТ ....ми заминава стопа и съм до там![]()
Ех ако може да е така до декември ...да си приказват британците...
Екшън ...по 200 пипса дневно движение...
![]()
Spekulanta (16-10-2019), jssj (16-10-2019), big_shark2 (16-10-2019), kypa (16-10-2019), bobi_cz (17-10-2019), Нерегистриран (5), hanuman (17-10-2019)
Колеги лично аз смятам че на кабело вече ми се умаляват силите
Достигна много важна съпротива и е време според мен да обърне платната![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
big_shark2 (16-10-2019), jssj (16-10-2019), kypa (16-10-2019), bobi_cz (17-10-2019), hanuman (17-10-2019)
Да обърне, да обърне колко да обърне...стопът ми вече е в историятаМакар че никог не е късно за нов вход на къси хахахаа но от опита ми досега знам че така се забатачва човек най-много , когато в желанието си да избие стоп влезне отново в същата посока
![]()
Spekulanta (16-10-2019), jssj (16-10-2019), Нерегистриран (3), kypa (16-10-2019), bobi_cz (17-10-2019), hanuman (17-10-2019)
Сега като нищо наистина ще обърне, утре се очаква сделката за Брекзит да се оформи цялата и познайте какво. Както става винаги, вече е калкулирана тази сделка и след нея малките ще почнат пак да купуват, а по-големите ще продават и ще свалят цената. Така предполагам аз. Не е препоръка за търговия
За момента 1.2877 е върха за последните месеци, който още не бит. А ние очаквахме 1.30 така като чета темата. Обаче много волатилно тук, че и при еврото се усеща вече. За секунди при паунда -50 пипса, после +60 пипса.
Язе си мисля, че трябва да има още нагоре кабела. Че да може като гласуват сделката да нарисува един хубав як връхт.Щото народа ще се юрне да купува тогава.
Нов годишен връхт на тоз етап не е съвсем невъзможен.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Той годишния от март месец е 1.3380. Аз съм му дал направление за 1.3200. Двеста пипса не го бъркат предколедно да ги вземе и тях. Нищо страшно няма да се случи ако Англия излезе от ЕС, но пък паунда според анализатори е силно подценен и само чака решение по проблема за да избухне.